Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-07-01 16:42 Tromposch Ádám
Pepe a Besiktasba tart, Pacheco pedig az Alavés játékosa marad Kacsaszezon

Pepével kapcsolatban újabb csapatot dobtak be, ezúttal a Besiktassal boronálta őt össze a Marca, míg Pacheco biztosan nem tér vissza Madridba.

Mindeddig úgy tűnt, hogy Pepe a PSG játékosa lesz, most azonban nagyon valószínű, hogy Törökországba tart, ahol majd a Besiktas együttesével ír alá szerződést. A korábbi hírek szerint Pepe már az orvosi vizsgálatokon is átment a francia csapatnál, ám az utolsó pillanatban minden megváltozott.

A következő héten Pepe Isztambulba utazik, hogy véglegesítsék az átigazolását, így 10 év után biztosan elhagyja a Real Madridot, hiszen nem sikerült megállapodnia a vezetőséggel a hosszabbításról.

Másik friss hír a Real Madriddal kapcsolatban, hogy Pacheco a klub korábbi kapusa, marad az Alavés kötelékében.

A Real Madrid eddig visszavásárolhatta volna a kapust, ám nem élt az opciós jogával, így az Alavés és Pacheco hosszútávú megállapodást kötnek, miszerint a spanyol kapus 2020-ig ír alá a csapattal, amellyel idén kiváló szezont futott és a Spanyol Kupa döntőjébe is bejutott.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend