Fejléc kép
Fórumajánló
Danilo megegyezett a Juventusszal (sajtóhír)
2017-07-02 08:27 Realista24 as.com
Danilo megegyezett a Juventusszal (sajtóhír) Kacsaszezon

Minden jel arra mutat, hogy a Bajnokok Ligája ezüstérmes a Bajnokok Ligája győztesétől fog igazolni, mivel egyre több spanyol és olasz forrás arról számol be, hogy a Juventus emelni fog ajánlatán Danilóért.

Ahogy arról beszámoltunk a héten, a Juventus – a hírek szerint – megtette első ajánlatát a brazil védőért, ami 15 millió euróról szólt, ezt postafordultával vissza is utasították Perezék. A Királyi Gárda álláspontja szerint, ha valaki el szeretné vinni a brazil védőt, akkor legalább annyit kell fizetnie érte, mint amennyit a klub áldozott rá még 2015-ben, azaz 30 millió euró körül. Az AS szerint ezt az összeget már 25 millióra csökkentették Pérezék.

A Seria A bajnoka a legfrissebb hírek szerint öt millió euróval, 20 millióra növeli ajánlatát Danilóért, akivel a hírek szerint már megegyeztek. A torinói klub öt évre, idényenként 5 millió eurós fizetést adna Danilónak, ami el is nyerte a játékos tetszését, így már csak a klubokon a sor, hogy egyezségre jussanak. Az olasz média egybehangzóan állítja, hogy hamarosan meglesz az egyezség, így a Madridban jobbára csak csereként pályára lépő játékos töltheti be a Dani Alves távozásával keletkezett űrt.

Teljes menetrend