Fejléc kép
Fórumajánló
(Újra) Nachót szemelte ki a Roma
2017-07-03 07:41 Realista24 as.com
(Újra) Nachót szemelte ki a Roma Kacsaszezon

Nem ez az első alkalom, hogy Európa egy-egy nevesebb csapata megkörnyékezi a Real Madrid védelmének aduászát, Nachót, azonban az AS Roma személyében egy visszatérő kérőt üdvözölhetünk.

Tavaly nyáron ugyanis – ahogy több másik játékos – Nachónak is kétségei voltak a jövőjét illetően, erősen elgondolkodott a váltáson, hiszen nem látta biztosítottnak a játékperceit. Azonban, ahogy a többi helyzetben, úgy az ő esetében is megoldotta a problémát Zidane, hiszen remekül menedzselte a keretet és Nacho kiemelt számú játékpercet kapott, igaz ez a sérüléseknek és az eltiltásoknak is köszönhető volt részben. Nacho a szezont végül 39 lejátszott mérkőzéssel és 3 rúgott góllal zárta.

Nem véletlen tehát, hogy az olasz La Gazzetta dello Sport arról számolt be vasárnap, hogy az olasz bajnokságban szereplő AS Roma új sportigazgatója, Monchi mindenképpen szeretné leigazolni a Real Madrid 27 éves védőjét. Monchi korábban a Sevillánál dolgozott, így mondhatni közvetlen közelről figyelhette Nacho pályafutását, amely az évek előrehaladtával csak érettebb és jobb lett.

Nacho minden bizonnyal fix kezdőtagságot és jó fizetést kapna az olasz fővárosban. A balhátvéd pozícióban valószínű, hogy nem kell többet játszania, hiszen Theo megszerzésével sikerült megoldani véglegesen Marcelo helyettesítését, azonban Pepe elköszönésével és Danilo esetleges távozásával, talán minden eddiginél fontosabb szerep fog a következő szezon során Nachóra hárulni, amiről a hírek szerint már fel is világosította Zidane.

Teljes menetrend