Fejléc kép
Fórumajánló
Danilo az egyik legkapósabb játékos
2017-07-04 08:30 Realista24 marca.com
Danilo az egyik legkapósabb játékos Kacsaszezon

Talán sokan nem is gondolták volna, hogy a nyár egyik legtöbb figyelmet kapó játékosa a Real Madrid brazil védője, Danilo lesz. A jobb oldali védő a szezon során többnyire csak epizodista volt Carvajal mögött, ennek köszönhetően nem duzzadt a mellkasa az önbizalomtól, ez pedig a teljesítményére is kihatással volt. Nem véletlen, hogy a madridisták nagy rész elküldené őt a csapattól, egy részük talán még ingyen is elengedné.

Azonban minden jel arra mutat – ha hinni lehet a híreknek – hogy a végén még licitháború is kialakulhat Danilóért. Az egyre növekedő érdeklődés miatt Danilo ügynöke a héten Madridba utazik, hogy megvitassa a Real Madrid vezetőségével ügyfelének jövőjét.

Ahogy arról beszámoltunk a Juventus – a hírek szerint – megtette első ajánlatát a brazil védőért, ami 15 millió euróról szólt, ezt postafordultával vissza is utasították Perezék. A Királyi Gárda álláspontja szerint, ha valaki el szeretné vinni a brazil védőt, akkor legalább annyit kell fizetnie érte, mint amennyit a klub áldozott rá még 2015-ben, azaz 30 millió euró körül. Az AS szerint ezt az összeget már 25 millióra csökkentették Pérezék.

A Seria A bajnoka a legfrissebb hírek szerint öt millió euróval, 20 millióra növeli ajánlatát Danilóért, akivel a források szerint már megegyeztek, azonban az olaszoknak mindenképpen emelniük kell az ajánlaton, ha komolyan gondolják a leigazolását, mert új játékosok léptek pályára, ha fogalmazhatunk így. A hétvégén már lehetett olvasni a Chelsea érdeklődéséről, akik 30-35 millió eurót sem sajnálnának kifizetni a játékosért, ma reggeli beszámolók szerint pedig a Paris Saint-Germain is kifejezte vételi szándékát, ők 29 millió eurót áldoznának Danilóért cserébe.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket ebben az ügyben (is)!

 

Teljes menetrend