Fejléc kép
Fórumajánló
Mi lesz veled Ceballos?
2017-07-04 11:39 Realista24 madridom.hu
Mi lesz veled Ceballos? Átigazolási hírekKacsaszezon

Az AS a mai számában ismét kiemelten foglalkozik Dani Ceballos jövőjével. A Real Madrid érdeklődése nem újdonság, hiszen már a szezon vége előtt felvették a kapcsolatot a Real Betis vezetőségével a játékos miatt, már ha hinni lehet a májusi híreknek. Akkoriban arról számoltunk be, hogy Ceballos kivásárlási ára 15 millió euró, amit a klub ki is fizetne, meg nem is. Hogy mit értünk ezalatt?

A Real Madrid vezetősége jó kapcsolatot ápol a Betis döntéshozóival, ezért egy kompromisszumos megoldást javasoltak az andalúziai klubnak. A javaslat szerint a fővárosi csapat csak 10-12 millió eurót fizetett volna Ceballosért, aki ezért cserébe még egy vagy két évig ott maradhatott volna erősíteni jelenlegi klubját, a Real Madrid ugyanis nem akart úgy eljárni, hogy a Betis rosszul járjon.

Azóta eltelt több, mint egy hónap, Ceballos remekelt az U21-es tornán, ez pedig több csapat érdeklődését is felkeltette, többek között az ősi rivális Barcelona és a Bajnokok Ligája ezüstérmes Juventusét is. Az egy hónap alatt számtalan hír látott napvilágot, amelyek természetesen tartalmaztak Barcelona és Real ellenes bejegyzéseket is, de összpontosítsunk csak a “tényekre”.

Az AS szerint a Real Madrid vezetősége a mai napon fog találkozni a Betis-szel, hogy döntsenek a játékos jövőjét illetően. A Királyi Gárda a 15 millió eurós kivásárlási áron felül 1 és 5 millió közötti összeget fog felajánlani, egyfajta fájdalomdíjként és a jó kapcsolat megőrzése érdekében, ahogy tette ezt a klub Theo esetében is. A lap továbbá arról is beszámol, hogy Zidane szeretné magával vinni az amerikai túrára, ahol játéklehetőséget fog neki biztosítani, hogy valós kép alapján dönthessen a jövőjét illetően. Amennyiben a kölcsönadás mellett fognak dönteni, úgy egy olyan klubot keresnek majd neki, amelyik érdekelt az egyik európai kupasorozatban.

A másik oldalról érkező hírek szerint a játékos ügynöke, valamint a Betis vezetőségének néhány tagja a Barcelona ajánlatát preferálja, hiszen ott a játékos a beszámolók szerint, kezdőtagságot és folyamatos játéklehetőséget kapna. Ez a katalán lapok szerint nagyon imponál a játékosnak, aki emiatt az ősi rivális felé hajlik. A madridi lapok szerint természetesen ennek ellenére is csak a Real Madridban tudja elképzelni a jövőjét.

 

Teljes menetrend