Fejléc kép
Fórumajánló
Fiatal kapust keres a Real Madrid
2017-07-05 07:44 Realista24 marca.com
Fiatal kapust keres a Real Madrid Kacsaszezon

99%, de inkább 100%, hogy jövőre is Keylor Navas fogja viselni a Real Madrid egyes számú szerelését, hiszen a kapus élvezi Zinedine Zidane feltétel nélküli bizalmát, és a klubnál sincs olyan ember, aki kételkedne benne.

A klub hosszútávú tervei között azonban ennek ellenére is szerepel egy fiatal kapus leigazolása, akit a 2018/2019-es szezonra “tervezett be” a vezetőség. A 2017/2018-as szezonra még Navas lesz az első számú, Casilla pedig a második számú kapus, de hogy mit hoz a jövő, azt egyelőre nem tudni, egy “biztos”, a klub kapust akar venni.

A fent említett kritériumnak három kapus felel meg jelen pillanatban, ők név szerint Gianluigi Donnarumma, Thibaut Courtois és Kepa Arrizabalaga. Mind a három kapust összehozták az elmúlt hetekben a Real Madriddal, hiszen mindegyikük tehetséges és nagy jövő előtt álló játékos, és szemtelenül fiatal koruk ellenére nagy tapasztalattal bírnak.

Donnarumma jövője egyelőre megoldódni látszik. A kezdeti tárgyalási nehézségek után úgy tűnik, hogy új szerződést fog aláírni a Milan csapatával, amelybe számos záradékot fognak beletenni, nem meggátolva ezzel az esetleges jövőbeli eligazolását. Igaz, a kérőknek majd alaposan ki kell nyitniuk a pénztárcájukat, hiszen, ha hinni lehet a híreknek, 100 millió euró lesz a kivásárlási ára, ami feleződik, ha csapatával nem kvalifikálják magukat a Bajnokok Ligájába.

Courtois jövője egy fokkal bizonytalanabb olasz sporttársával szemben, hiszen a Premier League regnáló bajnoka ugyan szerződéshosszabbítást is kínált neki, egyelőre nem írt alá, és ügynökével együtt nyitva hagyták az ajtót a kérők előtt, minden ajánlatot meg fognak hallgatni. Az elmúlt héten a játékos képviselője elismerte azt is, hogy a Real Madrid is érdeklődött ügyfelével kapcsolatban.

Kepa mostani teljesítményével érdemelte ki a Királyi Gárda vezetőségének figyelmét, azonban klubja, az Athlétic Bilbao nem szándékozik eladni a baszk játékost. Kepa az emúlt szezonban a Valladolidnál szerepelt kölcsönben és 39 mérkőzésen lépett pályára.

Ugyan idő még bőven van a kapuskérdés megoldására, de biztosak lehetünk benne, hogy a három úriember nevével még sokszor fogunk találkozni a következő 365 napban.

Teljes menetrend