Fejléc kép
Fórumajánló
Mi lesz veled Morata? Irány a Chelsea?
2017-07-06 16:49 Tromposch Ádám as.com
Mi lesz veled Morata? Irány a Chelsea? Kacsaszezon

Angol lapértesülések szerint a Manchester United megállapodott az Evertonnal Lukaku átigazolásáról, így Morata Madridban ragadhat.

Angliában Lukaku megvétele után arról szólnak a hírek, hogy ezzel a Morata transzfer kútba esik, hiszen Mourinhónak nincs szüksége két közel 80 milliós csatárra. A belga válogatott támadó még csak 24 éves, és jó választásnak tűnik Manchesterbe, hiszen évek óta a Premier League-ben edződik, és tavaly is 25 gólt termelt.

A Manchesterből minden bizonnyal távozik Zlatan Ibrahimovic és Rooney is, utóbbi visszatérhet az Evertonba, a Goodison Parkba, korábbi klubjához. Azonban a hírek szerint Lukaku érkezése és Rooney távozása két külön üzletet ölel fel.

Azok után, hogy a héten még a legtöbb hír arról szólt, hogy Morata egyetlen lépésre van a United-től, most minden jel arra utal, hogy ez az átigazolás nem fog megtörténni. 

Morata már személyesen mindenben megegyezett a Vörös Ördögökkel, azonban az Old Traffordról nem érkezett olyan ajánlat Madridba, amelyet el tudott volna fogadni a vezetőség.

Korábban a Chelsea is tervezte Lukaku leigazolását, a távozó Diego Costa helyét vette volna át, azonban ez végül nem jött össze, így most könnyen kivethetik hálójukat Moratára. Conte ugyanis nagyon kedveli a spanyol csatárt, ráadásul az olasz edző vitte őt korábban a Juventushoz, még 2014-ben. 

Morata tehát még így is Angliába kerülhet, ám most nem vörös mezt kell készíteni számára, hanem kéket…

Teljes menetrend