Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-07-08 16:10 Realista24 marca.com
Ceballos a Real Madridé – sajtóhír Átigazolási hírekKacsaszezon

Dani Ceballos remekelt az U21-es tornán, ez pedig több csapat érdeklődését is felkeltette, többek között az ősi rivális Barcelona és a Bajnokok Ligája ezüstérmes Juventusét is. Egy hónap alatt számtalan hír látott napvilágot a játékos jövőjével kapcsolatban, azonban a legfrissebb értesülések szerint meghozta a döntését.

Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid pénteken 24 órás ultimátumot adott Ceballosnak és képviselőinek, hogy döntsenek, a királyiaknál akarják-e folytatni vagy sem. A Marca állítása szerint Ceballosnak nem volt szüksége ennyi időre, hiszen azonnal közölte, csakis a Real Madridban tudja elképzelni a jövőjét, és köszöni szépen a Barcelona ajánlatát, de nem kér belőle.

Az események azóta felgyorsultak, az AS és a Marca is egybehangzóan állítja, Ceballos leigazolása hétfőn lesz hivatalosan is bejelentve, és természetesen részletekkel sem maradtak adósak a lapok.

A Real Madrid természetesen kifizeti az U21-es Európa-bajnokság legjobb játékosának kivásárlási árát, ami 15 millió euró volt, valamint ezt megfejelik még 3 millió euróval, ami elősegíti a klubok közötti jövőbeni jó kapcsolatot. Az AS azonban arró ír, hogy a játékos 3 millió euró aláírási díjjal fog gazdagodni, klubja pedig a 15 millió eurót fogja megkapni.

Dani hétfőn fog átesni az orvosi vizsgálatokon, és ha minden rendben van, akkor hivatalosan is bejelentik, szerződése hat évre fog szólni. Arról egyelőre nem hoztak nyilvánosságra részleteket, hogy Ceballos marad-e a Real Madridnál már a következő szezonban vagy kölcsön lesz-e adva, vélhetően ez az előszezon során fog eldőlni.

A hír ugyan még nem hivatalos, de ekkorát nem szoktak tévedni a spanyol lapok. Kíváncsian várjuk tehát a hétfőt.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend