Fejléc kép
Fórumajánló
Morata már a héten a Chelsea játékosa lesz?
2017-07-10 09:46 Tromposch Ádám as.com
Morata már a héten a Chelsea játékosa lesz? Kacsaszezon

Az angol bajnok Chelsea érdeklődése lehet a legkomolyabb és egyben egyetlen lehetősége Moratának arra, hogy idén nyáron elhagyja a Real Madridot.

Az AS szerint a Chelsea 80 millió eurót sem sajnálna kifizetni a spanyol csatár szolgálataiért. Ez az ajánlat a klubnak és persze a játékosnak is hízelgő lehet, főleg annak tudatában, hogy a Manchester United Lukaku megszerzésével lemondott a csatárról, így a londoni klub lehet Morata egyetlen lehetősége. 

Egy hete még minden jel arra utalt, hogy Morata végül Manchesterbe költözik, és José Mourinho kezei alatt fog dolgozni a következő szezontól. Persze egy kicsi esély még mindig van erre is, ám Lukaku megszerzésével és a belga csatárra költött milliókkal ez talán már nem annyira valószínű, de Mourinho még nem zárta le ezt a lehetőséget sem, főleg azért mert Zlatan helyzete sem tisztázódott eddig. A Manchester még inkább kivár, ráadásul folyamatosan kapcsolatban áll a madridi klubbal, hiszen Morata mellett James Rodríguez megszerzéséről sem mondott le. 

Az AS forrásai szerint a Chelsea azonban komoly lépésre szánta el magát, és ezen a héten egy 80 milliós ajánlattal készül. A Real Madrid azonban továbbra is próbálja a legtöbbet kihozni az üzletből, ugyanis akár 90 milliót is elkérhetnek a korábbi Juventus csatárért. Antonio Conte mindig is elismerte a spanyol csatárt, és továbbra is szeretne vele együtt dolgozni, ami Moratának is sokkal inkább csábító lehet, mint a United-es lehetőség. 

Így persze a szerződést illetően sem lesz túl nehéz megegyezni, egyedül az lehet a kérdéses, hogy négy vagy öt évre írjon alá, a fizetése pedig hat milliónál is több lehet. Az AS munkatársai szerint Morata már Madridban, Valdebebasban van, és nem utazik majd Amerikába a keret többi tagjával. Szeretné minél hamarabb tisztázni a jövőjét, ami így akár már a héten eldőlhet.

Teljes menetrend