Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-07-12 08:53 Tromposch Ádám as.com
Amerika, egyelőre Ramos és C. Ronaldo nélkül Barátságos mérkőzések

Zidane csapata tegnap délután Los Angelesbe utazott, Amerikában pedig a Manchester United, a Manchester City, a Barcelona és az MLS-All Star csapatával méri majd össze erejét a Real Madrid.

A következő állomás Los Angeles, Amerika. Zidane kijelölte az utazó keretet, 26 főt, akik most elutaztak együtt Madridból. Jelenleg ez négy kapust jelent, 10 védőt, 7 középpályást és 5 csatárt. 

Cristiano Ronaldo, aki a Konföderációs Kupán vett részt Portugáliával, még nyaral, így nincs ott a keretben. Mindez az U21-es válogatottakra is igaz, akik szintén pihenő idejüket töltik. Ezért nem lehet ott a keretben még Vallejó, Borja Mayoral, Llorente (őt még nem mutatta be hivatalosan a klub, így felmerül a kölcsönadása is), és Ceballos sem (bár ő még hivatalosan nem a Real Madrid játékosa). Sergio Ramos is hosszabb pihenőt kapott, ő majd csütörtökön repül a társak után, egyedül. 

A listán ott van Morata is, aki úgy tűnt, hogy biztosan távozik Angliába, ám a hírek szerint már beszélt Zidane-nal, így marad a csapattal. Theo is ott volt a gépen, akit hétfőn mutattak be a klubnál, valamint nyolc akadémista, akiknek ez hatalmas lehetőség a bizonyításra.

Egy játékossal már biztosan nem találkozhatnak a szurkolók, az pedig James, aki a Bayern München játékosa lesz a következő két évben biztosan.

A Real Madridnak négy meccse lesz tehát felkészülni az előttünk álló kihívásokkal teli szezonra, amely majd augusztus nyolcadikán a Manchester United elleni Európai Szuperkupa találkozóval veszi kezdetét. Rögtön utána jön a Spanyol Szuperkupa, amely majd két mérkőzésből fog állni, az ellenfél pedig a Barcelona csapata lesz.

A Real Madrid utazó kerete:

Kapusok: Keylor Navas, Casilla, Rubén Yáñez és Luca. Védők: Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo, Theo, Danilo, Quezada, Tejero, Achraf és Manu Hernando. Középpályások: Kroos, Casemiro, Modric, Isco, Kovacic, Óscar és Franchu. Támadók: Benzema, Bale, Lucas Vázquez, Morata és Dani Gómez.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend