Fejléc kép
Fórumajánló
Danilo a Chelsea játékosa lehet!
2017-07-12 08:22 Tromposch Ádám as.com
Danilo a Chelsea játékosa lehet! Kacsaszezon

Brazil lapértesülések szerint a Chelsea ezúttal Danilót nézte ki magának, és nem sajnálna kiadni a brazil védőért 30 millió eurót sem.

Danilo rokonaira hivatkozva a brazil Esporte szerint a Chelsea igen közel áll Danilo leigazolásához. Eddig úgy tűnt, hogy a Juventus áll a legközelebb ahhoz, hogy megszerezze a védőt, ám most a Kékek is beszálltak a harcba a védőért. 

A 25 éves játékosért 31 millió eurót kér a Real Madrid, így nem is bukna sokat az eladásán, hiszen 2015-ben 31,5 millióért vette meg a védőt a Porto együttesétől. Azóta Danilo 56 meccsen kapott lehetőséget, és ezeken 3 gólt is lőtt.

Danilo egyébként részese az Amerikába utazott keretnek, és annak ellenére, hogy tudja, Carvajal mögött csak a második számú választása Zidane-nak a posztjára, továbbra is a Real Madridban szeretne maradni. 

Mivel a 2017/18-as szezonban a Real Madrid hat különböző megszerezhető trófeáért lesz harcban, ezért sok játékosra van szükség a keretben, ezzel pedig Zidane is tisztában van, így nem szeretné elengedni a brazilt, aki jó hozzáállásával és profizmusával Zidane-t is meggyőzte már.

Mindezek ellenére most mégis úgy tűnik, hogy a Chelsea meg tudta győzni Danilót, és a brazil lap szerint, mindenképpen Londonban köt ki a játékos.

A lap úgy tudja, hogy a játékos képviselői hamarosan megérkeznek Európába, hogy minden részletet tisztázzanak az átigazolással kapcsolatban, a védő pedig így biztosan a Chelsea játékosa lesz.

Teljes menetrend