Fejléc kép
Fórumajánló
Vasilyev: “A Real Madrid lehet a kulcs ahhoz, hogy Mbappe ne menjen a PSG-be”
2017-07-13 13:02 Victor marca.com
Vasilyev: “A Real Madrid lehet a kulcs ahhoz, hogy Mbappe ne menjen a PSG-be” Átigazolási hírekKacsaszezon

Kylian Mbappe kétségkívül az egyik legkeresettebb játékos a jelenlegi átigazolási piacon, és ha a Monaco alelnökén, Vadim Vasilyeven múlik, akkor a francia biztosan nem szerződik a Paris Saint-Germainhez.

A francia támadó elmúlt hónapokban nyújtott teljesítményével felhívta magára az európai nagy klubok figyelmét. Tekintve azonban a magas árát, Wenger Arsenalja kiesett az érte folytatott küzdelemből, így két csapat küzd meg a játékosért: a Real Madrid és a PSG.

Ami a Királyi Gárdát illeti, jelen pillanatban annyira versenyképes és telített a támadósor, hogy nem igen lenne helye Mbappénak a csapatban. A BBC továbbra is érinthetetlen, és azzal, hogy Alvaro Morata és a Manchester United között megszűntek a tárgyalások, szinte biztossá vált, hogy a spanyol is a klub támadósorát erősíti majd a 2017/2018-as idényben.

Zinedine Zidane négy csatárt szeretne, és tisztában van vele, hogy valamelyiküknek távoznia kell, ha Mbappét le akarja szerződtetni. A Real éppen ezért azt a lehetőséget preferálja, hogy a 18 esztendős játékos csak a következő szezonban csatlakozzon az együtteshez.

Ezalatt a 12 hónap alatt elég idejük lenne kiértékelni Morata teljesítményét, és azt, hogy elégedett-e a neki szánt szereppel.

Még egy év a Monacóban

A Madrid lehet a kulcs ahhoz, hogy a fiatal francia ne a PSG-hez szerződjön. Vasilyev, a Monaco alelnöke elmondta, hogy természetesen nem akarja, hogy a feltörekvő sztár a végén a legnagyobb riválisukhoz szerződjön. Miután végre kilépett sok év után a párizsiak árnyékából a klub, és bajnokságot tudtak nyerni, mindent megtesznek annak érdekében, hogy továbbra is versenyben maradhassanak velük.

Nem akarják, hogy szétszedjék a csapatot

A Leonardo Jardim vezette együttes már elvesztette egyik kulcsjátékosát (Bernardo Silva 50 millió euró ellenében a Manchester Cityhez szerződött), Vasilyev pedig érthető módon nem szeretné, ha szétszednék a csapatát, ami az egyik legjobb generáció a klub történelme során.

Tény, hogy ő mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a Mbappe maradjon még egy évet Monacóban, és csak utána szerződjön a Real Madridhoz.

Teljes menetrend