Fejléc kép
Fórumajánló
A Real Madrid augusztus 31-ig vár Mbappéra
2017-07-15 08:52 Victor marca.com
A Real Madrid augusztus 31-ig vár Mbappéra Átigazolási hírekKacsaszezon

A Real Madrid egyik főcélpontja a nyári átigazolási szezonban továbbra is Kylian Mbappe, és ugyan nem kapkodnak, de szeretnének minél hamarabb pontot tenni az ügy végére.

Amióta a Paris Saint-Germain és a Manchester City is beszállt a 18 éves francia játékosért folytatott harcba, a Real Madrid pontosan tisztában van vele, hogy az ügy az átigazolási szezon végéig húzódhat, és készen állnak egészen az utolsó pillanatig kivárni. Legalábbis bíznak benne, hogy még augusztus 31-e előtt sikerül nyélbe ütni az üzletet, ami biztosítaná, hogy Mbappe legkésőbb a 2018-2019-es szezonban csatlakozik Zinedine Zidane együtteséhez.

Még maga a játékos sem tudja, hogy hol fog játszani a következő idényben, így hosszú utat kell még megtennie ebben a sagában. Korábban már elárulta, hogy szívesen játszana a Királyi Gárdában, de természetesen ez nem elég ahhoz, hogy egy ilyen nagyszabású transzfer létrejöjjön egyik napról a másikra, ezért a Real folyamatosan jelezte, hogy érdeklődik a támadó iránt. Mbappe döntését a szülei is támogatnák, ugyanis az apja szeretné, ha fia elhagyná a francia fővárost Madridért cserébe, és az édesanyja is inkább habfehér mezben látná őt.

A Monaco alelnöke, Vadim Vasilyev is elmondta, hogy nem akarják, hogy az ifjú sztár francia riválisuknál kössön ki, inkább a Real Madridnak adnák oda alacsonyabb áron – ami így is 120 millió euró körüli összeg lenne.

Ami a blancók vezetőségét illeti, bíznak benne, hogy Mbappe az Estadio Santiago Bernabéuba teszi át a székhelyét, mert nem akarják felüllicitálni a PSG és a Manchester City árajánlatát. Amennyiben így történne, az teljesen felrúgná a klub fizetési politikáját, és a fiatal csatár több, mint egy millió eurót keresne havonta, és csak Cristiano Ronaldo keresne nála többet a spanyol fővárosban.

Mbappe szeretné, hogy ahova igazol, ott garantálják neki a biztos játékperceket, éppen ezért a Madridba való átigazolása attól is függhet, hogy Morata vagy Ronaldo a csapattal marad-e.

Hosszú utat kell még megtenni az Mbappe-sagában, de a Real Madrid nagyon is készen áll erre a megpróbáltatásra.

Teljes menetrend