Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane szeretné, ha Danilo maradna
2017-07-17 07:41 Realista24 as.com
Zidane szeretné, ha Danilo maradna Kacsaszezon

A brazil Globoesporte megerősítette, hogy a Real Madrid jobb oldali védője, Danilo mindenben egyezségre jutott a Chelsea csapatával, így az utolsó előtti akadály is elhárult a klubváltással kapcsolatban, így már csak a kluboknak kell megegyezniük a játékos vételárával kapcsolatban.

A védő most ünnepelte 26. születésnapját, és ha hinni lehet a híreknek, akkor ezt egy Chelsea szerződéssel a zsebében ünnepelte. A brazil védő – ha mondhatjuk így – elbukott Madridban, hiszen minden igyekezete ellenére nem sikerült kivívnia a madridi publikum szeretetét, és játéktudásából sem sikerült a maximumot kihozni. Danilo ezért úgy döntött, hogy új kihívást, ezáltal új csapatot keres magának.

A Chelsea mestere, Antonio Conte szerette volna leigazolni a Juventustol Sandrót, ami azonban nem jött össze, így lépett a képbe Danilo. Az angol klub 30-35 millió euró körüli összeget áldozna a játékosra, akit a Királyi Gárda két évvel ezelőtt, 31.5 millió euróért vásárolt meg Portugáliából. Azonban nem a londoni együttes az egyetlen, akik úgy gondolják, hogy Danilóban látják a megoldást a védelmük jobb oldalára. A Chelsea mellett a Juventus is vele pótolná a Paris Saint-Germainhoz távozó Dani Alvest, aki kikosarazta a Manchester City-t, így jelenleg az angol klub is embert keres a védelem jobb oldalára.

És hogy ne legyen túl egyszerű a döntés Danilo számára, az AS szerint Zidane úgy véli, hogy a játékos képes adni a csapat számára, így örülne annak, ha egy újabb évet a Real Madridnál töltene. Annak ellenére, hogy a francia mesternél Dani Carvajal az első számú játékos azon a poszton, értékeli a brazil profizmusát és elkötelezettségét.

Teljes menetrend