Fejléc kép
Fórumajánló
A Real Madrid egy La Liga csapatnak tervezi kölcsönadni Borja Mayoralt
2017-07-19 12:06 Victor marca.com
A Real Madrid egy La Liga csapatnak tervezi kölcsönadni Borja Mayoralt Átigazolási hírekKacsaszezon

Miután a Wolfsburgnál töltött kölcsönjáték során nem úgy jött ki a lépés, ahogyan azt a Real Madrid és Mayoral eltervezte, a játékos bízik benne, hogy a 2017/2018-as idényben sikeresebb lesz majd új klubjában.

A 20 esztendős spanyol támadó az U21-es Világbajnokság után csatlakozik a Királyi Gárdához az előszezonban, és reméli, hogy sikerül bepótolnia azt az időt, amelyet németországi kitérője folyamán elvesztegetett.

A Madrid vezetősége mindenképpen egy olyan első osztályú csapatnak szeretné kölcsön adni Mayoralt, ahol biztosítanák számára a rendszeres játéklehetőséget, és a spanyol bajnokságban a legvalószínűbb lehetőség erre a Leganés és az Alavés.

Mindkét klubnak garantálnia kéne az állandó játékperceket, ami jóval több lenne, mint amennyit a Real kiegészítő embereként kapna – Zinedine Zidane szerint ugyanis a játékos még nem áll készen arra, hogy az első csapat tagja legyen. Mariano Diaz esete óvva intheti Mayoralt, tudniillik a dominikai csatár csak elvétve jutott szóhoz a habfehéreknél, a nyár elején pedig aláírt a francia Lyon együtteséhez több játéklehetőség reményében.

Teljes menetrend