Fejléc kép
Fórumajánló
Danilo egy lépésre a Manchester Citytől
2017-07-19 12:25 Victor marca.com
Danilo egy lépésre a Manchester Citytől Átigazolási hírekKacsaszezon

Noha a Manchester City már szerződtette Kyle Walkert, Pep Guardiola tovább akarja erősíteni a jobbhátvéd posztot, és a hírek szerint a katalán vezetőedző meggyőzte Danilót arról, hogy érdemes a klubhoz csatlakoznia.

A 26 esztendős brazil játékos sokoldalúsága lenyűgözte Guardiolát, aki látta, hogy Danilo beleillik a terveibe.

Egy másik Premier League-ben szereplő klub, a Chelsea is versenybe szállt a Real Madrid szélső hátvédjéért, aki több játékidőre vágyik, azonban most úgy tűnik, hogy a City megnyerte az érte folytatott küzdelmet, és hacsak nem következik be valami nagy változás, a játékos pár napon belül aláírhat az Etihad Stadionhoz.

Az angol klub és a hátvéd megegyezett egymással, ami azt jelenti, hogy már csak a két csapatnak kell megállapodnia. Ez nem okozhat túl nagy problémát, ugyanis a Kékek világossá tették, hajlandóak kifizetni az érte kért 30-35 millió eurós vételárat.

Úgy tűnik tehát, Danilo madridi karrierje a végéhez közeledik. Két évvel ezelőtt a Porto együttesét hagyta ott a spanyol fővárosért cserébe, azonban Dani Carvajal lenyűgöző teljesítménye miatt esélye sem volt kiharcolni az első számú jobbhátvéd posztját.

Zinedine Zidane ugyan meg akarta tartani a játékost, de csak mint megbízható csereként számolt volna vele. A francia nem áll a transzfer útjába, ugyanis a Danilo világossá tette, hogy váltani szeretne.

Teljes menetrend