Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-07-19 09:07 Tromposch Ádám marca.com
Oscar Rodriguez lenyűgözte Zidane-t Los Angelesben Utánpótlás

Nyolc akadémista csatlakozott Zidane keretéhez az Egyesült Államokban, de közülük is egy játékos, Oscar Rodriguez az, aki már most lenyűgözte Zidane-t. Oscar az elmúlt szezont a Guti által irányított triplázó csapatban töltötte.

Oscar csapattársai közül még hárman vannak ott vele: Manu Hernando, Franchu és Dani Gomez, mellettük pedig négy Castilla játékos kapott behívót:  Achraf Hakimi, Luismi Quezada, Alvaro Tejero, és Zidane fia, Luca.

A Real Madrid edzőjét eddig meggyőzte Oscar, és úgy gondolja a francia mester, hogy ő az a játékos, akiben a legtöbb potenciál van. 

Guti kezei alatt a 19 éves játékos alapember volt csapatában, és minden trófea megnyerésében nagy szerepe volt. Igaz ez a bajnokságra, de a Champions Cup-ban két remek gól lőtt a döntőben, ahogy a Copa del Rey fináléjában is.

A játékos képességeivel tisztában van a stáb, ám az a leginkább lenyűgöző vele kapcsolatban, hogy akkor tudja a legjobbját nyújtani, amikor a leginkább szükség van rá, ahogy az elmúlt szezon döntőiben is.

Megmutatta már, hogy akár Cristiano Ronaldót is tudná pótolni egy nap a csapatban, fontos lehet a klub számára, és ami még fontosabb, gyerekkora óta a Real Madridhoz kötődik, hiszen 8 éve csatlakozott a Királyi Gárdához, azóta pedig végigjárta a lépcsőfokokat.

Zidane már most rengeteg tanáccsal és tippel látta el, ami nyilván segít neki a fejlődésben és az előszezon során.

A francia edző hisz benne, hogy ez az előszezon rendkívül fontos ezeknek a fiataloknak, hiszen a legjobbaktól tanulnak, a legjobbakkal edzenek minden egyes nap.

Zidane persze Oscar mellett a többi fiatalra is figyel, ahogy például Franchu tehetséges sem kerülte el a figyelmét.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend