Fejléc kép
Fórumajánló
Mbappé helyett Dembelé?
2017-08-10 11:42 Tromposch Ádám as.com
Mbappé helyett Dembelé? Kacsaszezon

A Mundo Deportivo azt írja, hogy a Real Madrid csatlakozik a Barcához, és harcba száll Dembelé játékjogáért.

Csütörtökön a katalán sajtó azt hangoztatja, hogy a Real Madrid harcolni fog a Dortmund játékosáért. Mindezt azért írja a Mundo Deportivo, mert a katalán lap úgy tudja, hogy a Real Madrid egy kicsit most jegeli az Mbappé-transzfert, miután a Monaco túl sokat kér a franciáért.

Így jött képbe Dembelé, a Dortmund szélsője, azonban őt a Barcelona is akarja, hiszen vele szeretné pótolni Neymart. Mindez újabb átigazolási harcot válthat ki a két ősi rivális között, ráadásul eddig az összesből a madridi klub jött ki jobban. Korábban ugyanis a Barcelona elől sikerült megszerezni Theo Hernándezt, Vinicius Juniort és Dani Ceballost is.

A Mundo Deportivo azt is írja, hogy a Barcelona biztos abban, hogy sikerül leigazolni a Dortmund játékosát, azonban a Real Madrid feltűnése miatt, még többet kérhet érte a német klub.

Mindeközben Sergi Roberto átigazolása is terítéken van. A Sport szerint a Juventus, a Manchester United és a Chelsea is szeretné megvenni a 25 éves spanyolt a Barcától, akiért 40 millió eurót kellene fizetni.

Roberto az elmúlt szezonban sok lehetőséget kapott, azonban a Barcelona leigazolta Semedót, így a jobb hátvéd posztján már nem juthat szóhoz, és a középpálya is telített, így egy jó ajánlat esetén akár távozhat is a rivális klubtól.

Teljes menetrend