Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-09-07 09:07 Realista24 mm.com
Neymar megállapodott a Real Madriddal? Kacsaszezon

Érdekes hír látott napvilágot az elmúlt napokban, a spanyol sajtóban. Eduardo Inda arról számolt be, hogy Neymarnak, a PSG újdonsült rekordigazolásának szóbeli megállapodása van a Real Madridba való igazolásról, amely a következő szezonok egyikében meg is fog történni.

A hír szerint, annak ellenére, hogy Neymar még csak most kezdte meg szereplését a francia „olajosoknál”, akik világrekordot jelentő, 222 millióért igazolták le, hajlandó lenne a váltásra. Ennek bekövetkezéséhez azonban több tényező tökéletes együttállására lesz szükség. Mindamellett, hogy a Real Madridnak alaposan a zsebébe kell majd nyúlnia, (lehet nem véletlen, hogy idén is pozitív lett a Királyi Gárda átigazolási mérlege), sok minden fog függeni Gareth Bale és Cristiano Ronaldo státuszától. A források szerint utóbbi távozásának ideje határozza meg Neymar esetleges érkezésének dátumát.

Ez pedig azt jelenti, hogy a brazil játékosnak legalább 3-4 szezont el kell töltenie a Paris Saint-Germainnál, mielőtt „gyerekkori álmai” klubjához csatlakozik.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend