2017-09-09 18:03 Zsombor as.commarca.com
Theo Hernández: “Nagyon hiányoznak Cristiano góljai” Nyilatkozatok

Zidaneon kívül több jelenlegi illetve korábbi játékos is megszólalt a mérkőzéssel kapcsolatban.

Theo Hernández „Csalódást keltő eredmény ez a döntetlen. Továbbra is keményen fogunk dolgozni és küzdünk azért, hogy minél több pontot szerezzünk. Nem vagyunk elégedettek a mai teljesítménnyel, de el kell kezdenünk készülni szerdára, a Bajnokok Ligája mérkőzésre. A saját játékunkat játszottuk. Megvoltak a lehetőségeink, de nem éltünk velük. A Levante az egyetlen helyzetét gólra váltotta. Minden egyes eltiltott játékosra szükségünk van, ma a bíró így ítélt, ez van. Nagyon hiányoznak Cristiano góljai a csapatnak.”

Lucas Vazquez „Nem voltunk elég élesek elől, miközben a Levante nagyszerűen védekezett. Nem ezt szerettük volna, de tanulnunk kell a hibáinkból és előre kell tekintenünk. Természetesen megéreztük Cristiano eltiltását. A bíróról nem szeretnék beszélni, ez maradjon meg a szurkolóknak, akik nem érintettek közvetlenül az ilyen szituációkban.”

Emilio Butragueno „Sok lehetőségünk volt, de hiányzott mindig a szükséges utolsó passz illetve pontosság, ami az ilyen mérkőzéseket eldönti. Szerintem megérdemeltük volna a győzelmet. Nem számoltunk ezzel a botlással, de ilyen a futball, muszáj ezen továbblépni. Szerdán fontos találkozónk lesz a Bajnokok Ligájában, szükségünk lesz a szurkolóink támogatására.”

Teljes menetrend