Fejléc kép
Fórumajánló
Cristiano ismét esélyes a ‘The Best’ díjra
2017-09-23 10:42 d.gergo realmadrid.com
Cristiano ismét esélyes a ‘The Best’ díjra Egyéb hírek

Nyilvánosságra került a FIFA ‘The Best’ névre hallgató díj lehetséges nyerteseinek névsora, Cristiano Ronaldo természetesen ott van a legjobb három között!

Cristiano Ronaldo ismét ott van a legjobbak között a FIFA ‘The Best’ díj esélyeseként. A portugál klasszis 2016-ban már hazavitte ezt az elismerést, és idén is jó eséllyel indul azért, hogy tovább bővítse ezzel az amúgy sem szegényes trófeagyűjteményét. A legjobb három játékos között kapott még helyet természetesen Messi is, valamint Neymar is odaért a dobogóra. A FIFA díjátadó gáláját 2017. október 23-án rendezik majd Londonban.

A FIFA ‘The Best’ díjat annak a játékosnak ítélik oda, akit a 2016. november 20. és 2017. július 2. közötti időszakban a legjobbnak ítél meg a zsűri. Ebben az időszakban Cristiano Ronaldo ismét kiemelkedőt nyújtott a Real Madriddal, a csapat Bajnokok Ligája győzelméből oroszlánrészt vállalt magára a portugál, aki nélkül talán el sem jut a döntőig a csapat. A Bajnokok Ligája győzelmen kívül a klub bezsebelt Cristiano segédletével egy FIFA Klubvilágbajnokság győzelmet és egy spanyol bajnoki aranyérmet is.

A ‘The Best’ díjátadó nem tekint vissza nagy múltra, ez lesz a második alkalom, hogy kiosztják annak a játékosnak, aki a leginkább megérdemli egyéni teljesítménye alapján. A győztest válogatottak edzői, az újságírók képviselői és a szurkolók szavazatai alapján választják meg.

Teljes menetrend