Fejléc kép
Fórumajánló
Sajtóhír: Cristiano Asensiót akarja a kezdőbe Bale helyett
2017-09-23 11:26 d.gergo donbalon.com
Sajtóhír: Cristiano Asensiót akarja a kezdőbe Bale helyett Kacsaszezon

A Don Balón hírét olvasva kikerekedhet a szemünk, hiszen olyasmit állít, amit nehezen tudunk elképzelni a Real Madrid portugál ászáról: Ronaldo nyomást gyakorol Zidane-ra, hogy Mayoral és Bale helyett Asensio kapjon több játékpercet a pályán.

A portugál sztár szerint Marco Asensióból igazi szupersztár válhat, ha megkapja a kellő mennyiségű lehetőséget a játékra idén. A spanyol ifjú valósággal berobbant a Real Madridban, és korábban az U21-es korosztályos Európa-bajnokságon is kiválóan teljesített, eddig pedig három bajnokin volt a kezdőben, kétszer pedig a padról állt be. Összesen 313 percet kapott a spanyol első osztály küzdelmeiben, ezalatt két gólt is szerzett, a Valencia elleni 2-2-vel záruló meccsen ő szerezte a meccs első gólját, és ő állította be az egy pontot érő végeredményt is. A Real Betis ellen legutóbb viszont csak 23 percet kapott, és Ronaldo a kezdőbe akarná őt. A hír forrása a Don Balón, akiknek az értesüléseit nyilvánvalóan erőteljes fenntartásokkal kell kezelni az elmúlt évek tapasztalatai alapján.

A lap szerint Mayoralt nem is akarja a felnőtt csapat környékén látni a portugál, és Bale teljesítménye kapcsán is kifejezte már aggodalmát Zidane felé. A lap állítása szerint Ronaldo úgy hiszi, jó párost tudna alkotni a pályán Marco Asensióval, hogy ezzel is hatékonyabban tudják segíteni a csapatot, hogy az megtalálja a helyes utat a nehézkes szezonkezdet után. Cristiano egy másik oka erre a kérésre az lehet, hogy Asensióval maga mellett nagyobb esélyt lát arra, hogy a góllövőlistán befogja Lionel Messit, aki annyi gólnál jár idén öt meccs után, mint az egész Real Madrid, szám szerint kilencnél, ami pont annyi gól, amennyivel Ronaldo le van maradva mögötte a bajnokságban – Cristiano helyzetén persze az sem segített ebben a tekintetben, hogy az első négy bajnoki fordulót ki is kellett hagynia.

A Don Balón ezen híréhez a következő fogyasztási javaslatot tesszük: olvasd el, kezeld a helyén, lapozz tovább. Például tudtad-e, hogy Cristiano idén októberben második ‘The Best’ díját is beteheti a vitrinjébe?

Teljes menetrend