Fejléc kép
Fórumajánló
Vitolo: “Nem gondolom, hogy válságban van a Real Madrid”
2017-11-03 12:11 Realista24 as.com
Vitolo: “Nem gondolom, hogy válságban van a Real Madrid” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A hétvégén a Las Palmas látogat a Bernabéuba, hogy megpróbáljon pontot rabolni a válságban(?) lévő Real Madridtól. A vasárnapi mérkőzés előtt a “szigetlakók” egyik játékosa, Vitolo osztotta meg a gondolatait a szezonkezdettel, sérüléseivel és a közelgő mérkőzéssel kapcsolatban. Az Atlético Madridtól kölcsönadott játékost a szezon kezdetekor sérülések akadályozták a folyamatos játékban.

“Nem úgy alakult a szezon eleje, ahogy terveztem, két sérülést is szenvedtem egymás után. Ezek a sérülések nem engedték eddig, hogy 100%-os legyek, de most már sokkal jobban érzem magam. Bízom benne, hogy tovább tudok javulni, és így segíteni a csapatnak, a legfontosabb, hogy a csapat újra talpra álljon.”

“A Madrid ellen a lehető legkevesebb hibával kell majd játszanunk, mert egy szempillantás alatt el tudják dönteni a mérkőzést. A mi helyzetünk nem túl fényes, nem sok mérkőzésünket sikerült megnyerni, és most már mindent meg kell tennünk, hogy jobb pozícióba kerüljünk. Nem lesz szükségünk extra motivációra a Bernabéuban. Izgalommal tölt el minket, hogy ott játszhatunk, és ez arra késztet minket, hogy felvegyük a kesztyűt, ami eddig talán hiányzott a korábbiakban. Már most motiváltak vagyunk, nem kell senki, hogy emlékeztessen minket arra, hogy hol fogunk játszani.”

“Pako kinevezése óta észrevettük a változásokat. Nagyszerű ember, akinek az irányítása alatt intelligensebben játszik. Nehéz pillanatban érkezett, de nagyon örülünk neki, és hiszünk benne, hogy a megfelelő helyre tudja irányítani a csapatot. Egy olyan csapatot, mint a Real Madrid, soha nem szabad lebecsülni, mert pillanatok alatt képesek megverni. Nem gondolom úgy, hogy a Real Madrid válságban van, és biztos vagyok benne, hogy le akarnak minket győzni.”

Teljes menetrend