Fejléc kép
Fórumajánló
Casemiro: “Benzema a világ legjobb kilencese”
2017-11-06 00:37 d.gergo realmadrid.com
Casemiro: “Benzema a világ legjobb kilencese” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Hazai pályán 3-0-s sikert aratott Zidane csapata a Las Palmas ellen a válogatott szünet előtti utolsó mérkőzésen. A játékosok mérkőzés utáni nyilatkozatait alább olvashatjátok:

Asensio “Ma ismét lőttem egy jó gólt, sikerült jól eltalálnom a labdát, és bement a kapuba, nagyszerű volt. Tudtuk, hogy a Las Palmas egy jó csapat, de a második félidőben kicsit visszaestek, mi pedig javítottunk pár dolgon a szünet után. Könnyebben kerültünk gólhelyzetbe, és lőttünk két másik gólt is, ezzel pedig meglett a győzelem”.

“Összetett teljesítményt nyújtottunk, a végeredmény pedig több, mint fair. Tudtuk, hogy a Las Palmas felkészült ma estére a védekezésből. Ma láthattunk a csapattól néhány jó összjátékot is, örülünk a győzelemnek. Az edző mindegyik játékosban megbízik, a kezdőbe pedig nem mindig kerülhet be az ember. Tovább kell folytatnunk a munkát, és a maihoz hasonló teljesítménnyel biztos vagyok benne, hogy a dolgok jobban alakulnak majd számunkra”.

Casemiro “Fontos győzelem volt ez ahhoz, hogy magabiztosabbak legyünk. Jól játszottunk, és sok helyzetünk volt. Három gólt lőttünk, a csapat megérdemli a gratulációt. A Real Madridban mindig rajtad van a nyomás, hogy győzni kell. Az emberek mondhatnak akármit, amit csak akarnak, mi nyugodtak vagyunk, és tudjuk, hogy sok van még hátra. Minden mérkőzésre a maga idejében kell készülni. A Barcelona is fog még biztosan veszíteni, és nekünk is van még két meccsünk ellenük”.

Cristiano és Benzema értékelése: “Ami számomra nagyon látványos volt, az hogy Cristiano mennyi helyzetet alakított ki és hogy mindig mennyire gólt szeretne lőni. A következő meccseken sok gólt fog majd még lőni, én nem aggódom miatta. Benzema a világ legjobb kilencese, nagyon jól játszik, és biztos vagyok az ő esetében is, hogy jönni fognak majd a gólok”.

Sergio Ramos “Ez a győzelem jót tesz a csapat moráljának, és segít abban, hogy visszaálljon az önbizalmunk. Most válogatott szünet jön, utána pedig a madridi derbi, ahol a szurkolóink kedvére kell majd tennünk. Fokozatosan találjuk meg az egyensúlyt a csapatban, és ha megvan a stabilitás, akkor ismét olyan eredményeket fogunk elérni, mint a szezon legelején”.

“A mai meccsen az első perctől kezdve a győzelemért mentünk, de sokkal mélyebben védekeztek az első kapott góljukig. Miután hátrányba kerültek, kicsit jobban kinyíltak, mi pedig megmutattuk, hogy tudunk kontrázni, és a helyzeteinket is értékesítettük. Ami a rögzített helyzeteket illeti, a korábbi szezonokban jobban tudtunk ezekből veszélyeztetni”.

Asensio és a támadók értékelése: “Ő egy sztár. Hagyni kell őt, hogy játssza a saját játékát. Nagyon jó nekünk, hogy gólokat lő. Veleszületett tehetsége van, és remélem, hogy fent tudja tartani ezt a szintet, mert ezzel segíti a csapatot. A gólok jönni fognak, mert Benzema és Cristiano is tudja, milyen a legmagasabb szinten versenyezni. A szezon során megteremtik majd a különbséget a meccseken, és az a fontos, hogy a csapat győzzön, és folyamatosan gyűjtse a pontokat”.

Jesús Vallejo “Nagyon különleges ez a nap, nem minden nap adatik meg az embernek, hogy a Bernabéuban játszhasson. Nagyon boldog vagyok, de mindenek felett azért, mert a csapat megszerezte a győzelmet. Ezt a bajnoki debütálást és a győzelmet a családomnak és a barátaimnak ajánlom, akik itt is tudtak lenni ma este”.

“Ami a csapat teljesítményét illeti, meg tudtuk mutatni, hogy tudjuk mi a dolgunk, és csak a győzelem járt a fejünkben. Ahogy haladt előre a meccs, úgy lettünk egyre jobbak. A második félidőben járattuk a labdát, és végül a gólok is jöttek. Ki tudtuk használni a Las Palmas fáradtságát is, és le tudtuk zárni a meccset”.

Ramos értékelése: “Csodálatos játékos és kapitány. Ha mellette játszol, az nyugalmat ad neked, és fontos tanácsokat is kapok tőle. Öröm vele játszani, ahogyan a többi csapattársammal is”.

Teljes menetrend