Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-12-09 21:52 Tromposch Ádám realmadrid.com
Zidane: „Nem gondolom, hogy ez lett volna az eddigi legjobb 45 percünk…” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Madrid 5-0-ra verte a Sevillát, így Zidane elégedetten nyilatkozott a mérkőzést követően.

A győzelemről: „Elégedettek lehetünk, hiszen nem könnyű 5 gólt lőni a Sevillának. Örülök Cristiano Ronaldo góljainak, és azoknak a srácoknak, akik eddig kevesebb időt töltöttek a pályán. Mindannyian bizonyítottak. Boldog vagyok a teljesítményünkkel, a góljainkkal, de nem szabad elfelednünk, hogy ez is csak egy meccs volt a sok közül. Fontos volt, hogy megszerezzük a három pontot, szóval boldog vagyok. Jó teljesítményt nyújtottunk a meccsen.”

„4-4-2-ben játszottunk ma, tudtam, hogy a Sevilla nagyon erős a széleken, hiszen remek játékosaik vannak ott, ahogy a szélső védőik is azok, nagyon fent helyezkednek, hamar nyomást gyakorolnak, ezt akartam megakadályozni. Középen így kevesebb emberünk volt, de nem okozott gondot, így akartuk. A kontrákat remekül csináltuk, köszönhetően Marcónak és Lucasnak. Jól kézben tartottuk a találkozót, a végén pedig átálltunk 4-3-3-ra.”

Az idény legjobb első félideje? „Nem gondolom, hogy ez lett volna az eddigi legjobb 45 percünk. Talán a gólok tekintetében igen, ám a Sociedad és a Dortmund ellen a BL-ben is remekül játszottunk. Jól érezzük magunkat, hiszen a Sevillának lőttünk 5 gólt, egy olyan csapat ellen, amely alap esetben sok problémát képes okozni, gólt tud lőni, de mi lehoztuk kapott gól nélkül.”

A gólok: „Remélem, hogy továbbra is sok gólt tudunk majd lőni. Ez most a héten két meccsen, nyolc gólt jelent. Tovább kell ezen az úton folytatnunk. Folyamatosan fejlődünk, a játék minden tekintetében, ha pedig jól játszol, akkor jönnek a gólok is. Sok helyzetünk volt ma, amiből párat ki is használtunk, ötöt lőttünk. Ebben az idényben most volt így először.”

A Klubvilágbajnokság: „Boldogok vagyunk, jót tett a lelkünknek ez a mai siker. Főleg azért, mert fontos kihívás vár ránk, szerdán már meccsünk van, amire fel kell készülnünk. Mindenki azt hiszi, hogy könnyű dolgunk lesz, de ez nem igaz. Holnap elutazunk, és meg akarjuk nyerni a trófeát. Mindig így akarunk játszani, ez a cél. Nyolc gólt lőttünk az elmúlt két meccsen, de már előtte is voltak jó találkozóink. A dolgok összeállnak szépen lassan, de ugyanígy kell dolgoznunk továbbra is. Szerdán is mindent bele kell adnunk, ahogy azt ma is tettük. Ezen az úton haladva nagyobb esélyünk van megnyerni a meccseinket.”

Cristiano Ronaldo: „Ez a tökéletes hét számára. Mondtam már korábban is, hogy vigyáznunk kell vele, és újra ezt mondom, mert pontosan tudom, hogy mennyire határozott céljai vannak. Néha nem boldog, amikor nem talál be, de nagyon vigyázni kell vele.”

A játékosok, akik eddig kevesebb időt kaptak a pályán: „Mindenkivel elégedett vagyok. A legfontosabb, hogy mindenki megragadja azokat az alkalmakat, amikor lehetőséget kap a játékra, és aztán bizonyítson, ahogy azt ma is tette mindenki. Ez a legfontosabb egy edzőnek. Egy szezon során minden játékos segítségére szükség van, nekem pedig kitűnő játékosaim vannak.”

Vallejo: „Jön velünk Abu Dhabiba. Remek meccse volt, mindig bizonyít és készen áll. Kiválóan dolgozik az edzéseken.”

Varane és Bale: „Velünk jönnek a klub vb-re, aztán majd meglátjuk, hogy kaphatnak-e időt a pályán. Kedden rendesen fognak edzeni velünk, aztán kiderül, hogy ez mire lesz elég. Nem tudok mást mondani erről. Nem fogunk senkit sem erőltetni, sosem tesszük.”

Nacho: „Különleges dolog gólt szerezni ebben a mezben”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend