Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-12-15 19:59 e.gergo realmadrid.com
Ramos: „Szerintem túl sokáig tartott a videóbíró bevezetése” FIFA KlubvilágbajnokságNyilatkozatok

Sergio Ramos a Gremio elleni FIFA Klubvilágbajnokság döntő előtt nyilatkozott. 

„Egy trófea forog kockán, és szeretnénk mosolyt csalni a szurkolóink arcára. Egy újabb esély nyílt rá, hogy világbajnok legyen a csapat, ez is egy döntő, amit igazán izgatottan várunk, és ismét trófeával akarunk hazautazni. A Klubvilágbajnokság megnyerése egy felejthetetlen év végén a hab lenne a tortán. A történelmünk miatt kötelességünk minden mérkőzésen hajtani, szóval képzelhetitek, milyen amikor egy döntő meccs vár ránk. Nagyon motiváltak vagyunk, és ha egy trófeáért játszhatunk, az csak ráerősít erre a motivációra. Ez lehetne a hatodik klubvilágbajnoki címe a csapatnak, mi pedig mindig élvezzük, ha bővíthetjük a klub trófeagyűjteményét”.

Zidane tanácsai: „A szavai mindig hasznosak, mert egy másik nézőpontból is meg tudjuk vizsgálni általa a dolgokat, ami plusz motivációt ad. Ha egy trófeáért játszunk, ahhoz nem kell sokat hozzáfűzni, de a tanácsokra mindig nyitott az ember. A címerünkre kell gondolni, amiért játszunk, és arra, hogy a szurkolóinkat boldoggá tegyük”.

Saját erőnléte: „Sokkal jobban érzem már magam a kisebb húzódások után, amik a vádlimban, a hátamban és a nyakamnál voltak. Problémamentesen edzettem, és készen állok a játékra. Természetemből adódóan szeretek mindent beleadni, ha az edző nevez engem a játékra. Ha egy ilyen húzódás máskor történik, akkor talán megfontolom a dolgot, de élvezem ha nagy meccseken játszhatok, bele kell adni ilyenkor egy kis pluszt”.

A Gremio: „Mindent tudunk róluk. Megnéztük a Pachuca elleni meccsüket, és tanulmányoztuk őket. Technikában nagyon jó csapat, gyorsan kontráznak, és olyan játékosaik vannak, akik a különbséget jelenthetik egy meccsen. A csatáruk nem játszhat a döntőn, de nem fogják megkönnyíteni az életünket. Nagyon jól küzdenek, és olyan edzőjük van, aki maga is játékos volt korábban, így az akkor szerzett tapasztalatait át tudja adni a keretének is. Készen állunk rá, hogy versenybe szálljunk ezért a serlegért. varázslatos és felejthetetlen év lenne a szurkolóink és a klub történelme számára, ha megnyernénk a Klubvilágbajnokságot. A statisztikák ott vannak, senki nem veheti el tőlünk azt, amit elértünk, és reméljük, hogy ezt a trófeát is ünnepelhetjük majd, mert az azt jelentené, hogy a dolgok jó irányba haladnak”.

A bajnokság és a Klubvilágbajnokság összefonódása az eltiltások terén: „Ezt a döntést már meghozták, most semmit nem tudunk kezdeni vele. Óvatosnak kell lennünk, mert az El Clásico egy fontos meccs, viszont holnap meg egy trófeáért fogunk játszani. Nem hiszem, hogy gond lesz”.

A videóbíró: „Minden pozitív, ami segítheti a játékot, de az elején mindig kicsit döcögősen indulnak be az ilyen újítások. Az előző meccsen volt egy kis várakozás a pályán, de a két döntés korrekt volt. Minél kevesebbet kell várakozással tölteni a pályán, annál jobb, de fokozatosan úgyis gördülékenyebbé válik majd ez is. Úgy hiszem, hogy ez a technológia segíteni fog majd, és úgy gondolom, hogy túl sokáig tartott a bevezetése a sportágba”.

A csapattársakkal töltött idő Abu Dhabi-ban: „Mindig különlegesek és élvezetesek ezek az együtt töltött napok, ilyesmire nem mindig van lehetőségünk. Olyan ez, mintha elmennél kempingezni a haverokkal, de itt egy trófeáért játszunk, komoly dolog. Itt közelebb vagyunk egymáshoz, és hosszú órákat töltünk el együtt, ez pedig jót tesz nekünk, mert jobban összekovácsolódunk. Az egység a siker egyik kulcsa, és ezek a hosszú utazások erősebbé teszik a csapatot”.

Új igazolások télen: „Valaki másnak a munkája meghozni a döntést, hogy jön-e valaki új, vagy sem. Igazán nagyszerű keretünk van ahhoz, hogy minden fronton harcoljunk, és nyitottak vagyunk minden döntésre, amit felettünk hoznak meg a klubban. Nagyon hosszú lesz a téli átigazolási időszak, de mi egyelőre a holnapi döntőre és az El Clásicóra összpontosítunk”.

Zinedine Zidane: „A végsőkig támogatni fogom Benzemát”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend