Fejléc kép
Fórumajánló
Sajtóhír: Neymar édesapja találkozott Pérezzel, a játékos érkezése egy évet csúszhat
2017-12-16 11:31 d.gergo diariogol.com
Sajtóhír: Neymar édesapja találkozott Pérezzel, a játékos érkezése egy évet csúszhat Átigazolási hírekKacsaszezon

Spanyol sajtóértesülések szerint Neymar édesapja, egyben a játékos ügynöke korábban találkozott Florentino Pérezzel egy madridi vacsora keretében, ahol többek közt a brazil támadó jövőjéről beszélgettek.

A Diario Gol értesülései szerint a vacsora során Neymar édesapja és a Real Madrid elnöke szóban megállapodtak arról, hogy Neymar csatlakozni fog a Real Madridhoz. A hírek szerint a két fél megegyezett abban is, hogy a transzferrel lehet várniuk kell 2019 nyaráig, az átigazolási díj pedig 250 millió euró lehet majd, ami újabb rekordot jelentene az átigazolási piacon, megdöntve a szintén Neymar által tartott 222 milliós eddigi csúcsot, amit a Paris Saint-Germain csapatához való igazolás állított be. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az AS újságírója, Ignacio Miguélez belsős információkra hivatkozva elmondta, hogy Neymar júniusban már a Real Madrid játékosa lesz.

Azt beszélik Neymar már most nyáron elhagyná a francia fővárosi alakulatot, mert “megbánta az átigazolást és nem érzi ott jól magát”, édesapja pedig megígérte Péreznek, hogy igyekszik megmozgatni minden szálat annak érdekében, hogy nyomást gyakoroljon a Paris Saint-Germain elnökére, Nasser Al-Khelaifi-ra, hogy aztán fia már 2018 nyarán a Real Madrid játékosa lehessen. Florentino Pérez egyébként néhány napja már Abu Dhabiban van, ahol csapata a FIFA Klubvilágbajnokságban szerepel. A szerdai elődöntő után ma kora este a brazil Gremio ellen döntőzik a Real Madrid, az összecsapást az M4 Sport fogja élőben közvetíteni Magyarországon. Zinedine Zidane és Sergio Ramos mérkőzés előtti nyilatkozatait itt találjátok.

Teljes menetrend