Fejléc kép
Fórumajánló
Dani Gomez büntetésben
2018-01-06 15:04 ___Samy___ marca.com
Dani Gomez büntetésben Utánpótlás

Dani Gomez hiába a Castilla legeredményesebb játékosa (az Ifjúsági Bajnokok Ligájában is van 7 gólja), nem léphet pályára addig, míg meg nem újítja a szerződését a klubbal.

Habár már többször is találkozott a klub képviseletével, továbbra sincs egyezség a szerződéshosszabbítást illetően, ráadásul most már a szándék sincs meg a játékosban, hogy tovább tárgyaljon. Gomez már öt mérkőzés óta nem volt a kezdőcsapat tagja, a legutóbbi két találkozón pedig még csak pályára sem lépett.

Az elmúlt szezonban még a Juvenil A csapatában szerepelt, ahol 32 gólt szerzett. Ennek köszönhetően pedig elutazott az elsőcsapattal az amerikai előszezonra is. Itt a Manchester United ellen debütált, és az ottani formáját át is mentette a Castilla rajtára, ugyanis az első három mérkőzés mindegyikén eredményes tudott lenni. Ez olyasvalami, amit korábban többek között sem Álvaro Moratának, sem Marianónak nem sikerült véghez vinnie. Így tehát nem is kezdődhetett volna számára jobban a mostani idény.

Ezt a formát állandósította Guti csapatában is az európai porondon, így minden egyes mérkőzésen betalált, amelyeken pályára lépett. Négy gólt szerzett az APOEL, kettőt a Borussia Dortmund, egyet pedig a Tottenham ellen, így az Ifjúság Bajnokok Ligája góllövő listájának második helyén áll. Csupán egy találattal marad le a Krasnodar támadójától, Ivan Ignatyevtől, akik ellen a Real Madrid a következő körben fog pályára lépni.

Dani Gomez egy robbanékony támadó, akinek jó lövései vannak, és nagyon hátorozott a tizenhatoson belül. Sok más csapat szeretne egy ilyen támadót a csapatában tudni, de a Real Madrid jelenleg inkább bünteti őt.

Ezen a videón pedig megtekinthetitek az idei teljesítményét:

Teljes menetrend