Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-01-08 00:53 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Az én felelősségem megoldást találni a problémáinkra” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Celta Vigo elleni újbóli bajnoki pontvesztés után Zinedine Zidane így értékelte az estét:

„A második félidőben nem teljesítettünk [a megfelelő szinten], nem úgy játszottunk, ahogyan az elsőben. Nem játszottunk kilencven percig, az első félidőben nagyon jók voltunk, és a második játékrész kicsit rosszabb volt. Meg kell oldanom ezeket a problémákat, ez az én felelősségem. Néha jól játszunk a teljes meccsen át, de mostanság nem tudjuk ezt folyamatosan hozni. Nem úgy játszunk, ahogyan játszanunk kellene. Magabiztosabbnak kell lennünk a helyzeteinknél, és ahhoz sem vagyunk elég magabiztosak, hogy 90 percet jól játsszunk végig. Mélységében kell kielemeznünk a teljesítményünket, sok hibát vétettünk. Ma az volt a probléma, hogy nem tudtunk problémát okozni az ellenfelünknek. Nagyon ki kell elemeznünk ezt a meccset, el kell kerülnünk a hibákat, és folyamatosságot kell kiépítenünk a játékunkban. Ezektől függetlenül egy olyan ellenféllel néztünk ma szembe, akik a második félidőben megnehezítették a dolgunkat”.

A csapat erőnlétéről: „Az erőnlétünk jó. Amikor futni kell, futunk. Az első félidő nagyon jó volt. A második félidő nem a futáson múlott, a második gólt hibák sorozata miatt kaptuk. Ha nem figyelsz oda, abból az ellenfeled önbizalmat nyer. Hosszú út áll még előttünk. Nem lehetünk boldogak. A holnapi már egy új nap lesz, visszatérünk dolgozni és elkezdünk a következő meccseinkre gondolni. Ez egy hosszú szezon. Arra kell törekednünk minden nap, hogy szép fokozatosan konzisztens teljesítményt építsünk fel. Nem fogunk pánikba esni, én pedig pláne nem, hiszen én vagyok megbízva azzal, hogy vezessem ezt a csapatot”.

Magyarázat a gyenge teljesítményre: „A foci nem mindig úgy alakul, ahogyan az ember azt gondolná. Vannak nehézkes időszakok időnként. A mai meccsen nem az volt, hogy a második félidőben végig gyengén játszottunk volna, hiszen voltak gólhelyzeteink. Azonban voltak olyan dolgok, amik tőlünk szokatlanul gyengén mentek, mint most például a labda kihozatala hátulról. Nincsen magyarázat ezekre a dolgokra. Igyekszünk kezelni ezeket a problémákat”.

Az elnök látogatása az öltözőben: „Lejött hozzánk, hogy kicsit bátorítsa a játékosokat, ennyi volt csak”.

Új igazolások: „Jelen pillanatban nem akarok senkit sem hozni a csapatba. Meglátjuk, hogy mi történik még január 31-ig. Boldog vagyok a keretemmel”.

Marcelo: „Igyekszünk jól játszani és gólokat szerezni, de nem mindig jön össze”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend