Fejléc kép
Fórumajánló
Lucas Vázquez: “Fontos győzelem volt ez, hogy ráhangolódjunk a szerdai meccsre”
2018-02-11 05:12 d.gergo realmadrid.com
Lucas Vázquez: “Fontos győzelem volt ez, hogy ráhangolódjunk a szerdai meccsre” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Sociedad elleni mérkőzés után Lucas Vázquez és Marco Asensio is nyilatkoztak.

Lucas Vázquez “Fontos meccs volt ez számunkra, hogy ráhangolódjunk a szerdai meccsre. Örülünk az eredménynek, a mutatott játékstílusnak, és annak a képnek, amit magunkról festettünk ma. Készen állunk a PSG elleni meccsre. Ma megfelelő intenzitással játszottunk a kezdőrúgástól kezdve, és tudtuk, hogy mit akarunk elérni. Megérdemelt eredmény született ma.”

“Izgatottak vagyunk a Bajnokok Ligája nyolcaddöntője miatt egy PSG kaliberű csapat ellen. Mi vagyunk a címvédők, de alázatosak vagyunk. Csak jól szeretnénk játszani, és jó eredménnyel érkezni majd a visszavágóra. Mindent bele fogunk adni azért, hogy a tőlünk telhető legjobban játsszunk majd, és nagy szükségünk lesz a szurkolóink támogatására.”

“Örülünk Ronaldónak, mikor neki jól megy, akkor a csapatnak is jól megy, és most jó formában van. Mindig örömmel tölti el az embert, ha segítheti a csapatát, és remélem, hogy a szezon során továbbra is ezt fogom majd tenni. Nagyon fontos győzelem volt ez számunkra, és elégedettnek kell lennünk a magunkról mutatott képpel, és az intenzitásunkkal. Kiválóan teljesítettünk, remek előkészület volt ez a szerdai meccsre.”

Marco Asensio “Fontos volt ritmusba kerülni, és ilyen szurkolókkal semmi sem lehetetlen, ez folyamatosan megmutatkozik a Real Madrid történelme során. A szurkolóink támogatásával nagy esélyünk van szerdán. Jól rajtoltunk erre a meccsre, és összetett teljesítményt tudtunk nyújtani ma este. Tudtuk, hogy ez egy fontos meccs lesz, és elégedettek vagyunk azzal, ahogyan a dolgok alakultak, és a gólok miatt.”

“Tudtuk, hogy jól kell kezdenünk a meccset, hogy nyomást kell gyakorolnunk az ellenfélre, ma ez kifizetődő volt, és megérdemelt győzelmet szereztünk. Mikor nem volt nálunk a labda, akkor is nyomást gyakoroltunk rájuk, és a Real Madridra jellemző teljesítményt nyújtottunk. Jól járattuk a labdát, és mindig többre törekedtünk.  Nem vettük le a gázpedálról ma a lábunkat, és folyton a további gólokra törekedtünk.”

Teljes menetrend