Fejléc kép
Fórumajánló
Santiago Bernabéu, a bevehetetlen erőd
2018-02-12 10:28 ___Samy___ realmadrid.com
Santiago Bernabéu, a bevehetetlen erőd Érdekességek, statisztikák

Holnapután ismét visszatér a Bajnokok Ligája a Santiago Bernabéu stadionba. A Fehérek remélik, hogy tovább tudják folytatni a menetelést hazai pályán a BL-ben, hisz egészen a 2014/15-ös idényig kell visszamenni, hogy vesztes mérkőzést találjunk.

A 2014/15-ös idényben, még Ancelotti irányítása alatt, a Real Madrid a Schalke ellen kapott ki hazai pályán (3-4). Azóta a madridiak 17 mérkőzést játszottak hazai pályán, veretlenül: 14 győzelem, 3 döntetlen. Ezeken a találkozókon összesen 47 gólt szereztek, és 11-et kaptak.

Ez a nagyszerű sorozat az említett idényben, az Atletico Madrid elleni negyeddöntővel kezdődött, majd a Juventus elleni elődöntővel folytatódott. Az ezt követő két idényben a Real Madrid lett a kiírás győztese, és természetesen a veretlenségi szériát is tovább növelték. Ráadásul nem kis nevek látogattak a Bernabéuba: Borussia Dortmund, Manchester City, Bayern München, PSG.

Zidane csapata még idén sem szenvedett vereséget hazai pályán a BL-ben. A három ellenfelük közül egyik sem tudta elvinni a három pontot a Bernabéuból: APOEL (3-0), Tottenham (1-1), Dortmund (3-2).

A következő ellenfél a PSG lesz, reméljük, hogy ezúttal sem szakad meg ez a sorozat.

Teljes menetrend