Fejléc kép
Fórumajánló
James a Lewandowski üzlet részese lehet
2018-02-28 08:11 ___Samy___ as.com
James a Lewandowski üzlet részese lehet Átigazolási hírek

Az eddigi hírekkel ellentétben mégis úgy tűnik, hogy a lengyel csatár szeretne távozni a Bundesligából, és a Real Madridnál köthet ki. Azonban ez James Rodríguezt is érintheti.

Hiába az átmeneti javulás a Blancók támadóinál, a klub ennek ellenére is azon van, hogy a nyári átigazolási szezonban egy nagy nevet igazoljon a támadó harmadba. Lewandowskit korábban már többször szóba hozták a Real Madriddal, amit még maga a játékos is cáfolt, viszont most egy kolumbiai hír szerint a Real Madrid Jamest fogja felhasználni az üzlet lebonyolításához.

A kolumbiai RCN szerint Lewa nem szeretné meghosszabbítani a szerződését a Bayern Münchennel, akik egy nagyobb összegért cserébe meg is válnának a csatártól. Ez az összeg valahol 150 millió euró környékén lesz, azonban a Real Madrid James bevonásával szeretné csökkenteni ezt az árat.

Eddig a bajorok nagyon elégedettek James teljesítményével, és szeretnék megszerezni őt. Florentino Perez pedig már nagyon régóta próbálja leigazolni a lengyel csatárt, így Harry Kane mellett ő jelenti a prioritást a spanyol csapat számára idén nyáron. Ha ezeket figyelembe vesszük, akkor lehet némi valóság alapja a hírnek. Azonban ehhez lesz a játékosoknak is egy-két szavuk.

Teljes menetrend