Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-03-01 22:45 Tromposch Ádám realmadrid.com
Cristiano egyik kedvenc áldozata a Getafe Érdekességek, statisztikák

Cristiano Ronaldo 13 gólt szerzett a Getafe elleni legutóbbi 7 találkozón, amikor pályára lépett.

Szombaton 20:45-től a Real Madrid a Getafe csapatát látja vendégül a Santiago Bernabéuban, és minden jel arra utal, hogy Ronaldo ezúttal nem kap pihenőt Zidane-től, így gyarapíthatja góljai számát a portugál világsztár. A spanyol bajnokságban összesen már 21 gólt számlál a Getafe ellen, ennél többet csupán a Sevillának lőtt, konkrétan 25-ször talált be ellenük. A madridi szomszéd ellen viszont egészen kiválóan megy Ronaldónak mostanában: az utolsó 7 meccsén mindig betalált ellenük, ami összesen 13 gólt jelent számára ezeken a meccseken.

A remek sorozat még a 2012/13-as szezonban kezdődött, amikor egy bajnoki meccsen mesterhármast szerzett ellenük Ronaldo a Bernabéuban. Egy évvel később szintén hazai pályán duplázni tudott a Getafe ellen. Idegenben akkor nem lépett pályára ellenük, ám a 2014/15-ös kiírásban folytatta a jó sorozatot: idegenben kétszer talált be ellenük, míg otthon háromszor.

A 2015/16-os bajnoki kiírásban a Bernabéuban egy gólt szerzett, míg a Coliseumban még egyet. A jelenlegi bajnoki szezonban 2-1-re nyert idegenben a csapat, akkor Ronaldo a 85. percben döntötte el a mérkőzést. Szombaton folytathatja ezt a kiváló szériát 20:45-től. 

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend