Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-03-06 13:43 Realista24 marca.com
Valdano: „Di María tudja pótolni Neymart” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A Real Madrid korábbi sportigazgatója, Jorge Valdano egyetért abban, hogy Neymar óriási veszteség a Paris Saint-Germain számára, de véleménye szerint Di María tökéletesen tudja majd pótolni. Azonban a túloldalon ott lesz Keylor Navas is, aki a kieséses szakasz specialistája.

„Neymar nélkül kevesebb a PSG-ben a hit, a sebesség és a képzelőerő, de Di María személyében magas szintű lehetősége van nekik. Nem olyan játékos aki fél, éppen ellenkezőleg, nagyon él a nagy meccseken” – mondta a jelenleg televíziós kommentátorként dolgozó Valdano.

A túloldalon Keylor Navasnak biztosan lesz ebbe beleszólása, hiszen a Real Madrid hálóőre karrierje során hat alkalommal is kapott gól nélkül hozott le meccset. Di María mellett Cavani és Mbappé is ostrom alatt fogja tartani a blancók kapuját, így egy újabb hatalmas kihívással kell szembenéznie Navasnak.

Keylor harmadik szezonját tölti a Királyi Gárdában, és a 2015-2016-os Bajnokok Ligája sorozatban, mind a hét egyenes kieséses szakaszban megrendezett mérkőzésen kezdett, és mindössze csak három gólt kapott, kettőt a Wolfsburg, egyet pedig az Atlético Madrid ellen.

A tavalyi szezonban szintén kulcsszerepet vállalt a sikerből, hiszen a 20 rúgott gól mellé csak nyolc kapott párosult. A Paris Saint-Germainnak ma este legalább két rúgott gólra van szüksége a továbbjutáshoz úgy, hogy közben egyet sem kapnak. Két gólt Navas pedig csak háromszor kapott ezen a szinten eddig (Wolfsburg, Bayern München és Atlético Madrid), és remélhetőleg nem ma akarja növelni ezt a számot.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend