Fejléc kép
Fórumajánló
Ryan Giggs számít Bale-re a kínai tornán, aggódhat a Real Madrid
2018-03-16 11:27 d.gergo faw.cymru
Ryan Giggs számít Bale-re a kínai tornán, aggódhat a Real Madrid Barátságos mérkőzésekNemzeti válogatott

Ryan Giggs, a walesi labdarúgó válogatott új vezetőedzője a tegnapi napon kihirdette keretét, amelyik majd Kínába utazik egy barátságos tornára március végén.

Többek között Gareth Bale is behívót nyert a csapatba arra a tornára, amit Kína rendez majd március 22 és 26 között saját maguk, illetve Wales, Uruguay és Csehország szereplésével. Amennyiben Wales eljut a mini torna fináléjába, az a mérkőzés egy héttel a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzése előtt kerül majd megrendezésre, ez pedig aggodalommal töltheti el a Real Madrid stábját, nem is beszélve az alapból is potenciálisan gondot okozó 12 órás utazásról és a nyolc órás időeltolódásról.

A Real Madrid bízik benne, hogy Gareth Bale-t okosan és sokat pihentetve játszatja majd Giggs a tornán, de annak még jobban örülne, ha teljesen kikerülne játékosuk a walesi keretből – a hírek szerint ez utóbbi lehetőséget próbálja meg átnyomni a walesi labdarúgó szövetségnél a Real Madrid. A walesi válogatott teljes nevezett kerete alább található:

 

Teljes menetrend