Fejléc kép
Fórumajánló
Abner négy év után tér vissza Brazíliába
2018-04-05 15:18 ___Samy___ as.com
Abner négy év után tér vissza Brazíliába Átigazolási hírekUtánpótlás

A 21 éves játékos a Real Madrid utánpótlás bázisából a Coritibához távozik, ingyen. A brazil bekk nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, nagyrészt a sérülései miatt, azonban ő maga még reménykedik abban, hogy meg tudja fordítani a pályafutása alakulását.

Abner spanyol kalandja a végéhez érkezett. A brazil hátvéd visszatért ahhoz a klubhoz, ahonnan a Real Madridhoz került; a Coritibához. Brazil értesülések szerint a transzfer pénz nélkül ment végbe.

A játékos 2014 nyarán érkezett a Real Madridhoz, azon belül is a Castillához, abban a reményben, hogy megerősíti az utánpótlás csapat védelmét, és majd bekerül a felnőtt csapatba is. A Blancók több más európai csapat orra elől szerezték meg a bekket, többek között nagyon sokáig szerepelt az AS Roma kívánságlistáján is. A szerencse sajnos nem volt mellette az elmúlt három évben, ez idő alatt ugyanis csak 24 mérkőzésen lépett pályára a sérülései miatt.

2017 augusztusában a portugál Estorilhoz került kölcsönbe, ahol szintén nem volt sikeres időszaka. Nagy nehezen beférkőzött az edző terveibe, és február előtt 11 mérkőzésen szerepelt. Azonban az Estorilnál úgy döntöttek, hogy nincs rá szükségük, és felbontották a kölcsönszerződést.

Teljes menetrend