2018-04-08 20:31 d.gergo realmadrid.com
Navas: “Elhanyagoltuk a védekezési feladatainkat, nem örülünk a döntetlennek” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Az Atlético Madrid elleni parádés védéseket bemutató Keylor Navas, valamint Marco Asensio is nyilatkoztak a vasárnap délutáni bajnoki meccs után.

Keylor Navas “Sokat beletettünk a meccsbe, a java részében irányítottuk is a játékot, és kialakítottunk helyzeteket, amik a győzelemhez kellettek. Nem vagyunk boldogok a döntetlennel, mert az elvégzett munkánk nem ilyen eredményt érdemelt volna. Úgy kell folytatnunk a munkát, ahogyan eddig is dolgoztunk. Nincsen könnyű évünk, de a végsőkig harcolni fogunk. Az egyenlítő gól a labdarúgás része. Jobban oda kell figyelnünk, mert gólt szereztünk egy olyan csapat ellen, akik tudják, hogyan kell jól védekezni. Túlságosan a támadással voltunk elfoglalva, és elhanyagoltuk a védekezési feladatainkat”.

Szerződéséről: “Nyugodt vagyok. Mindig hálás vagyok azért, hogy lehetőségem van itt játszani, és még két év van hátra a szerződésemből, amit teljesítenem kell”.

Marco Asensio “Jó meccs volt, különösképp az első félidő. Jó helyzeteink voltak arra, hogy előnyt szerezzünk a szünet előtt, és a legnehezebb pillanatban kaptuk az egyenlítő gólt. Tisztában voltunk vele, hogy az Atlético ki fogja használni a hibáinkat. Elég jól játszottunk ahhoz, hogy megszerezzük a győzelmet, de a labda nem akart bemenni, néha így megy ez a játék”.

“Könyörtelennek kell lenni a támadások során, és magasan kell nyomást gyakorolni az ellenfélre. Ez a hozzáállás nyer majd nekünk meccseket, és tesz minket boldoggá. A legutóbbi meccsekben ez nem így ment, nem vagyunk elégedettek a döntetlennel, de magunk mögött kell hagynunk, és a szerdai Bajnokok Ligája felé kell fordítanunk a figyelmünket. Az első Juventus elleni meccsen jó eredményt értünk el, de mindent bele kell majd adnunk a visszavágón is ahhoz, hogy továbbjussunk az elődöntőbe, és hogy boldoggá tegyük a szurkolóinkat”.

Teljes menetrend