2018-04-08 21:28 d.gergo realmadrid.com
Sergio Ramos: “Mi voltunk a jobb csapat, nem vagyunk elégedettek” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Sergio Ramos és Lucas Vázquez mérkőzés utáni nyilatkozatait alább, Keylor Navas és Marco Asensio szavait ide kattintva, Zidane nyilatkozatát pedig ide kattintva olvashatjátok.

Sergio Ramos “Jó meccset játszottunk, de döntetlen lett a vége, szóval nem vagyunk elégedettek. Mi voltunk a jobb csapat, de nem lőttük be a helyzeteinket, és így alakult. Bár nem szereztünk elég gólt, a csapat jónak tűnt, és szerintem jó irányba haladunk. Cristiano nagyszerű formában van, és néhány meccsen talán pályára sem fog lépni azért, hogy más mérkőzéseken ott lehessen. Ha lemegy a pályáról, annak jó oka van. Oblak briliánsan játszott, de Keylornak is volt néhány nagyszerű védése. Ma a világ legjobb kapusai közül kettőt láthattunk a pályán”.

A játékvezetőről: “Nem segít rajtunk, ha a játékvezetőkről beszélünk. Könnyű ezt csinálni a meccsek után. Elég helyzetünk volt, és ha megkapjuk azt a büntetőt a Kroos elleni szabálytalanságnál, akkor az talán befolyásolta volna a meccset, de talán nem. A játékvezetők is tévedhetnek időnként. A Juventus ellen nem játszhatok majd, de mindegyik labdarúgó szereti az ilyen meccsek hangulatát. Egyedülálló összecsapások ezek, olyanok, amiken a szurkolók igazán felemelnek bennünket. Most itt az idő, hogy befejezzük az elkezdett munkát a Bernabéuban”.

Lucas Vázquez “A csapat nagyon jól játszott, és győzelmet érdemelt volna, szóval szerintem nem fair eredmény a döntetlen. Az Atlético nagyon jól védekezik, és Oblaknak is nagyszerű meccse volt ma. Jól játszottunk, tiszta helyzeteket alakítottunk ki, de a labda nem ment be. Örülök, hogy segíthetem a csapatot, és remélem, hogy az edző a továbbiakban is számítani fog majd rám”.

Elmaradt büntető? “Az ilyen meccsek nehezek a játékvezetők számára, szóval hagyjuk is őket békén. Nincs semmi haszna annak, ha panaszkodunk. Annál az esetnél Godín azt mondta, hogy nem látott engem, mikor kitárta a karjait, egy korábbi meccsen több fogát is elveszítette egy hasonló esetben, amikor ő ütközött. Aztán később kiment a bokám egy picit, szóval azt még meg kell vizsgálnunk”.

Cristiano, és a Bajnokok Ligája meccs a Juventus ellen: “Nagyszerű formában van, nagyon boldoggá tesz minket az, ahogyan segíti a csapatot. Remélem, hogy tudja is így folyatni. A Bajnokok Ligájában minden meccs nehéz, és a Juventus ellen is van még kilencven percünk, ami alatt minden tőlünk telhetőt bele kell adnunk”.

Teljes menetrend