2018-04-08 20:14 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Kár, hogy nem nyertünk, többet érdemeltünk” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Madrid francia trénere így értékelte a ma délutáni Atlético Madrid elleni városi derbit:

“Tetszett a mérkőzés és az, ahogyan teljesített a csapatom, mert világos volt, hogy többet érdemeltünk volna. Kár volt, hogy nem hoztunk ki többet belőle, de a vége feléhez közeledve akár veszíthettünk is volna. Az első félidőben voltak helyzeteink, de nem lőttük be őket, aztán a másodikban jött a gól, de az utána lévő tíz percben megnehezítette az életünket az Atlético, és kiegyenlítettek. Szeretnénk, és fogjuk is csökkenteni a hátrányunkat a második helyhez, ma ez nem volt lehetséges. Sok helyzetünk volt, és eleget tettünk a győzelemért. Kár, hogy nem sikerült megszereznünk a három pontot”.

A Juventus elleni védősor: “Nem vagyok ebben még biztos, Vallejónak tegnap volt egy kis visszaesése az edzés után, és nem szerettük volna kockáztatni. Remélhetőleg semmi komoly, és velünk lesz majd szerdán. Ha nem lesz bevethető, akkor megnézzük, hogy milyen más felállásban játszunk majd”.

Cristiano Ronaldo: “Sok meccsünk van, és időről-időre pihennie kell, ennyi állt a csere mögött. Okos játékos, és tudja, hogy időnként pihenésre van szüksége. Mostanság kell ez neki, és mindig jót is tesz neki, ezt láthatjátok. Cristiano mindig is ilyen volt, szezononként hatvan gólokat szerez. Senki más nem fogható hozzá, de a mi csapatunkban sok gólszerzőnk van, ami pozitív. Mindig jobb nekünk, ha Cristiano itt van velünk a csapatban”.

A Bajnokok Ligája favoritjai: “Nem érdekel semmi ilyesmi. Nekünk a szerdai meccsre kell gondolnunk, és minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk azért, hogy továbbjussunk. Nem foglalkoztat engem a múlt, csak a szerda este. Hajtanunk és összpontosítanunk kell, másra nem szabad gondolnunk. Mindenki abban az illúzióban van, hogy már ott vagyunk az elődöntőben, nekünk nem szabad így gondolkoznunk. Szerdán eldől majd a sorsunk. Megpróbáljuk a legjobbat kihozni magunkból majd, az egész szezon során azért dolgoztunk, hogy eljussunk idáig”.

Oblak: “Szenzációs, de nem az én játékosom. Minden meccsen megmutatja az adottságait, és nagyon jól kiszedte Sergio szabadrúgását is”.

Griezmann: “Gólt szerzett ellenünk, és jót tett a játéka a csapatának. Jól játszik a válogatottban is, de nála is el kell mondanom, hogy nem az én játékosaim közé tartozik”.

Teljes menetrend