2018-04-09 07:21 Realista24 as.com
Simeone: “Az Atlético szurkolók büszkék lehetnek” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Diego Simeone több, mint elégedett volt a Real Madrid ellen kiharcolt döntetlennel és ennek hangot is adott a mérkőzés utáni interjúban. Talán betudható mindez annak, hogy ezzel az egy ponttal megmaradt az a négy pont előnye csapatának, amelyet a mérkőzés előtt birtokoltak.

“Olyan szuper erős csapatokkal kell megküzdenünk, mint a Madrid és a Barcelona. A PSG és a Juventus is tudja, hogy milyen nehéz meccselni velük. Amit ebben az évtizedben véghez vittünk, az óriási. Az Atlético szurkolóknak büszkének kell lenniük arra, ahogyan a csapatuk szerepel.”

“Az első félidőben jobbak voltak, majd jobban végeztük a dolgunkat a középpályán és a támadó harmadban. Amikor betaláltak, rögtön reagáltunk, és láthattuk, hogy a meccset megnyerhette volna nekünk Koke és Correa is. Ugyanakkor veszíthettünk is volna, ha nincs Jan Oblak.”

“Griezmann egy nagyszerű játékos, nagyon erős mentálisan az ilyen pillanatokban. Nem kezdte jól a szezont, ezzel tisztában van. Nem könnyű újra felvenni a ritmust, de neki sikerült” – zárta gondolatait az argentin szakember.

Teljes menetrend