2018-04-10 15:10 Realista24 marca.com
Varane: “Olyanná kell válnom, mint Ramos” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Holnap este ismét egymásnak feszül a Real Madrid és a Juventus, amelyet előbbi vár kedvezőbb helyzetből, hiszen az odavágón háromgólos előnyt szerzett. Zidane mellett Varane volt az, aki válaszolt az újságírók kérdéseire.

“Nehéz mérkőzés vár ránk, egy remek ellenfél ellen. Tisztában vannak vele, hogy a fociban bármi megtörténhet, támadni fognak a győzelem reményében. Nem fogunk 0-0-ra játszani, megpróbáljuk megnyerni a meccset, tudjuk, hogy nehéz lesz.”

“Nagyon jól kell majd játszanom, magas szinten. Tiszta személyiséggel rendelkezem, tudom, hogy miként segíthetek a csapatnak. Nem hiszem, hogy Ramos hiánya változásokra késztetne minket a felkészülésünkben. Olyanná kell válnom, mint Ramos, ébernek kell lennem és kiabálnom kell.”

“Nem tudom, hogy ki fog játszani holnap, az edzőt kell megkérdezni róla, de nem tudom, hogy elmondja-e. Casemiro általában a középpályán játszik, de sokszor hátrébb is szerepel. Tudjuk, hogy hogyan védekezik és játszik. Egy olyan nehéz mérkőzésen mint amilyen ez lesz, a kommunikáció nagyon fontos.”

“Hiszünk és gondolunk a döntőre. Sok tapasztalattal rendelkezünk ebben a sorozatban, de most csak a holnapi meccsre szabad gondolni, aztán pedig meglátjuk. Tisztában vagyunk, hogy mennyire nehéz zsinórban harmadszor is megnyerni a Bajnokok Ligáját, de lépésről lépésre kell haladnunk.”

Újonc a Bernabéuban 2018.04.11. 13:40
Sergio Ramost eltilthatják 2018.04.12. 06:56
Teljes menetrend