2018-04-11 08:29 Tromposch Ádám as.com
A Juve eddig legjobb madridi eredménye sem lenne most elég az olaszoknak Bajnokok Ligája

A Juventus eddig nyolcszor látogatott a Bernabéuba, ebből csak kétszer nyert. Az eddigi legjobb eredményük sem lenne elég most a továbbjutásukra. 

A Juventusnak kisebb csodára lenne szüksége ahhoz, hogy megfordítsa a párharcot, hiszen az első meccsen 3-0-ra kikapott otthon. A tavalyi második helyezettnek legalább három gól kell ahhoz, hogy egyáltalán visszajöjjön a párharcba, hiszen ha 3-0-ra nyerne a Juve, akkor is csak hosszabbításra mentené a párharcot. A tegnapi Barca-vereség persze sokak fantáziáját megmozgatta, és többen úgy gondolják, hogy lehetséges az újabb olasz fordítás.

Persze semmi sem lehetetlen, elég csak megkérdezni a Barcelonát, vagy éppen a Gironát, hiszen mindkét csapat hármat lőtt ebben a szezonban a Bernabéuban. Azonban lehetséges az, hogy a Real Madrid ma este nem talál be? Zidane játékosai eddig 62 gólt lőttek 24 hazai meccsükön a szezon során, ami meccsenként 2,58-as átlagot jelent. Ha a Real Madrid egy gólt lő, akkor a Juventusnak már rögtön négyre lenne szüksége a csodához. Kettő hazai gól után már egy ötös kellene, és így tovább… Paulo Dybala ráadásul eltiltott, a hétvégén mesterhármast lőtt, így a legjobbjukra nem is számíthat Allegri, miután az első meccsen kiállították.

A történelem egyértelműen nem a Juve oldalán áll. Eddig nyolcszor látogatott a torinói klub a Bernabéuba, amiből ötször vesztesen hagyta el a pályát, egy döntetlen, és 2 győzelem mellett. A legjobb eredményük egy 2-0-s siker Madridban, még a 2008/09-es szezonból, amikor a csoportkörben találkoztak a felek. Ekkor tapsolta felállva a hazai közönség Del Pierót, de most még ez sem lenne elég számukra. Ráadásul az a Real Madrid már nem a mostani csapat, hiszen akkor még általában a legjobb eredmény a 16 közé jutás volt a BL-ben. Azóta pedig nyert pár BL-t a csapat…

Újonc a Bernabéuban 2018.04.11. 13:40
Sergio Ramost eltilthatják 2018.04.12. 06:56
Teljes menetrend