2018-04-11 08:40 Tromposch Ádám as.com
Buffon: “Lehet, hogy ez az utolsó meccsem a BL-ben…” Bajnokok Ligája

A Juventus oldaláról Buffon nyilatkozott a mérkőzés előtt, az olasz kapus elmondta, hogy ez lehet az utolsó meccse a Bajnokok Ligájában.

Könnyen lehet, hogy Buffon a Bernabéuban lép pályára utoljára a BL-ben. Az olasz kapus szerződése lejár a szezon végén, és még nem tudni, hogy mi lesz vele a jövőben. A Real Madrid 3-0-ra nyert az első meccsen, így kisebb csoda kellene ahhoz, hogy a Juventus jusson tovább a következő körbe.

Buffon:

“A legfontosabb az, hogy nem ez a Juventus utolsó Bajnokok Ligája-mérkőzése. Most úgy látom, hogy számomra viszont ez lehet az utolsó. Azonban ennek a lehetősége egyáltalán nem jelent számomra depressziót, nem járnak a fejemben negatív gondolatok ezzel kapcsolatban.”

“Ha valóban így lesz, akkor azt kell mondanom, hogy gyerekként sosem gondoltam volna, hogy egyszer majd a Real Madrid otthonában fejezhetem be a BL-ben. Mindent a pozitív oldaláról kell megközelíteni.”

“Az élet megtanított arra, hogy ne várjak semmire. Csodálatos lenne, ha valami szép dolog történne a Real elleni visszavágón, de nem igazán számítok erre.”

“A közönség mindig nagyon jó volt hozzánk, és igazán sportszerűek voltak velünk, amikor itt, a Bernabéuban léptünk pályára.”

Újonc a Bernabéuban 2018.04.11. 13:40
Sergio Ramost eltilthatják 2018.04.12. 06:56
Teljes menetrend