2018-04-12 02:09 d.gergo juventus.com
Allegri: “Csalódottak vagyunk, karnyújtásnyira volt a továbbjutás” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Massimiliano Allegri, a Juventus vezetőedzője a következő gondolatokkal zárta az estét, amelyen csapata tisztes helytállás ugyan, de kiesett a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Real Madrid ellenében.

“Csodálatos teljesítményt nyújtottunk, így játszottunk a hazai meccsen is egy órán át, az eredmény mindenkit megtévesztett, de nem engem. Hátul nem hagytunk rést, és nagyon jól játszottunk ma este, remekül dolgoztunk azért, hogy megfordítsuk a párharc eredményét. Ebben biztos is voltam az első meccset látva”.

“Nincs értelme a siránkozásnak. Csalódottak vagyunk, de ezt a hátunk mögött kell hagynunk, mert vasárnap már a bajnokságban lesz meccsünk. Az ehhez hasonló esték erősebbé tesznek téged”.

“Ma nem volt videóbíró alkalmazva. Veszítettünk, és nem sokat lehet ehhez hozzátenni. A mai büntető esete hasonló volt ahhoz, ami Cuadrado-val volt az első meccsen, nagy volt a zűrzavar. Keserű szájízzel megyünk haza, mert a hosszabbítás már karnyújtásnyira volt. Viszont a két mérkőzést figyelembe véve mindkét csapat megérdemelte a továbbjutást”.

“Ki tudja hányadik alkalom volt már ez arra, hogy a Juventus megmutatta, hogy mint csapat és mint klub hogyan fejlődött az utóbbi évek során. Hasonló teljesítményt nyújtottunk a Bayern ellen is, és szomorú, de ma sem úgy alakultak a dolgok, ahogyan szerettük volna. Ebbe az irányba kell továbbra is haladnunk. A mai meccs egészen biztosan nagy löketet ad nekünk ahhoz, hogy magabiztosan várjuk a jövő évi Bajnokok Ligáját”.

Újonc a Bernabéuban 2018.04.11. 13:40
Sergio Ramost eltilthatják 2018.04.12. 06:56
Teljes menetrend