2018-04-12 02:00 d.gergo juventus.com
Andrea Agnelli: “Az UEFA tornáin videóbírót kellene használni, a technológia adott” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A Juventus elnöke, Andra Agnelli csapata Real Madrid elleni Bajnokok Ligája kiesése után nyilatkozott szerda este.

“Egy ilyen este végén az a fontos, hogy nyugodt maradjon az ember, és a helyes módon elemezze a helyzetet. Sok labdarúgó szövetség bevezette már a videóbírót, és mivel a technológia adott, mihamarabb hasznosítani is kellene, és az ehhez szükséges megfelelő képzéseket is nyújtani kell”.

“A maihoz hasonló esetek nem csak egy-egy meccset, de egy oda-visszavágós párharcot is eldönthetnek, és ma este valószínűleg megérdemeltünk volna a továbbjutást. Ahogy korábban mondtam, a technológia már megvan ahhoz, hogy az ilyen hibákat megelőzzük, és biztos vagyok benne, hogy a játékvezető mindenkinél csalódottabb lesz, amikor visszanézi az esetet felvételről. Azonban minden szereplőt rendesen fel kell készíteni egy ilyen meccsre, ahogyan mi is felkészültünk”.

“Talán fontolóra vehetnénk, hogy azt a személyt váltsuk le bizonyos időközönként, aki a játékvezetők kinevezéséért felelős, hátha így elkerülhetőek lennének az olyan incidensek Európában, amik nem csak minket, de az AC Milan-t, a Romát és a Laziót is érintették”.

“Ami a ma esti mérkőzést illeti, a játékosok által nyújtott teljesítményre fogunk emlékezni, és arra, hogy egy európai tornán más világ van. Bármelyik meccset meg tudod itt nyerni, ahogyan a Roma tette tegnap, vagy ahogy a Barcelona az előző idényben. Sok szerencsét kívánunk a Romának és a Laziónak az európai kalandjaik folytatásához. Olasz csapatok, és reménykednünk kell benne, hogy még tovább fognak jutni”.

Újonc a Bernabéuban 2018.04.11. 13:40
Sergio Ramost eltilthatják 2018.04.12. 06:56
Teljes menetrend