2018-04-12 01:37 d.gergo realmadrid.com
Lucas: “Nem gondolom, hogy vita tárgya lehet a büntető” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A Juventus elleni mérkőzés után a döntő fontosságú büntetőt “kiharcoló” Lucas Vázquez, Marcelo, valamint Jesús Vallejo is nyilatkozott.

Lucas Vázquez “Cristiano passzolt felém, ott voltam a kapu előtt, és mikor átvettem volna a labdát, a védő levitt engem. Nem gondolom, hogy vita tárgya lehet a büntető, de egy ilyen meccs után az utolsó percben befújni… Normális, hogy sokan megóvják. Örülnünk kell annak, hogy bejutottunk az elődöntőbe, ez a legfontosabb”.

“A Bajnokok Ligájában nincsen kegyelem, és kilencven percen át összpontosítanod kell ahhoz, hogy versenyben maradhass. Tudtuk, hogyan tartsunk ki, és Cristiano gólja létfontosságú volt. Akárkivel is kerülünk majd szemben a következő körben, motiváltan kell felkészülnünk majd rá, és a döntőbe jutást kell megcéloznunk”.

Marcelo “Tízszer olyan izgalmas meccs volt, mint egy normális mérkőzés. Egy ilyen összecsapáson sohasem tudhatod, hogy mi fog történni. A három kapott gól után teljesítenünk kellett, és egy Juventushoz hasonló csapat ellen nehéz visszajönni ilyen helyzetből, mert a kontrákban lecsaphatnak rád, és jól játszanak. A kemény munkának, alázatnak és akaratnak hála megcsináltuk. Minden meccs más és más. Mióta itt vagyok a csapatnál, a Real Madrid megtanította nekem, hogy a végsőkig hinned kell. A büntetőt érő szabálytalanságot jól láttam, és napnál is világosabb, hogy jogos volt”.

Jesús Vallejo “Személy szerint nagyon vártam már a Bajnokok Ligáját, és végül bejutottunk az elődöntőbe, és ez a legfontosabb dolog. Nem akartuk, hogy így alakuljanak a dolgok. Győzni szerettünk volna a szurkolóink miatt, akik végig támogattak minket”.

“Mikor Cristiano bevállal egy ilyen felelősséget, nyugodtnak kell maradnod. Én érkeztem a kipattanóra biztos ami biztos, de belőtte a büntetőt. A hosszabbításban jól kitartottunk, és valódi egységet alkottunk. A félidő után nem veszítettük el a hidegvérünket, megbíztunk egymásban, és a büntető tökéletesen összefoglalja azt, hogy mennyire hittünk az utolsó percig, a hosszabbításban lőttünk továbbjutást érő gólt”.

Debütálás a Bajnokok Ligájában: “Szeretnék köszönetet mondani a csapattársaimnak, akik sokat segítettek nekem. Mindig van hova fejlődni, én szeretem visszanézni a meccseket és elemezni őket, de nagyon boldog vagyok. Remélem, hogy még sok évig itt maradhatok”.

A Bernabéu atmoszférája: “Hihetetlen volt, egyedülálló élmény. Csak akkor tudja igazán értékelni az ember, ha ott van a pályán. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki támogatott engem, mert nagyon kiváltságos helyzetben vagyok most”.

Újonc a Bernabéuban 2018.04.11. 13:40
Sergio Ramost eltilthatják 2018.04.12. 06:56
Teljes menetrend