2018-04-12 06:56 Realista24 marca.com
Sergio Ramost eltilthatják Bajnokok Ligája

A Real Madrid Kapitánya, Sergio Ramos nem léphetett pályára a tegnap esti drámai mérkőzésen a Juventus ellen.

A Királyi Gárda a párharcot végül egy, a hosszabbításban jogosan megítélt büntetővel élte túl, azonban, hogy ne legyen felhőtlen a madridisták és a vezetőség öröme, egészen délutánig izgulhat mindenki, hogy Sergio Ramos ott lehet-e az elődöntő első mérkőzésén.

Történt ugyanis, hogy a blanckók középső védője az első félidőt még barátai társaságában nézte az egyik VIP szektorban, azonban látván a bajt, úgy döntött, hogy lemegy a játékoskijáróig. Az UEFA szabálya pedig azt mondja ki, hogy egy eltiltott játékos nem tartózkodhat a csapatokkal egy szinten. Ezt azonban nem közölte senki Ramosszal, és miután realizálták, hogy ott tartózkodik sem küldte el senki.

A Cope információi szerint a játékvezető beleírta a jegyzőkönyvébe, hogy Ramos megjelent a játékoskijárón, ez pedig automatikusan egy mérkőzésről való eltiltást fog jelenteni. A hivatalos ítéletre ma délután lehet számítani, a Real Madrid vezetősége azonban már elő is készítette a fellebbezését az ügyben, ha arra kerülne sor. A klub illetékesei úgy vélik, hogy Ramos a mérkőzést végét a játékoskijáróból nézte ugyan, az azonban a játékos szintnél alacsonyabban van, nem lépett a pályával egy magasságban lévő szintre, ezt pedig nem tiltja a szabályzat.

A Real Madrid következő ellenfele a Bayern München, Roma, Liverpool hármasból fog kikerülni. Sorsolás pénteken, a tét pedig nem más, mint a döntőbe jutás! #APorLa13
Újonc a Bernabéuban 2018.04.11. 13:40
Teljes menetrend