Fejléc kép
Fórumajánló
Marcelo: “Jó mérkőzést játszottunk”
2018-05-07 12:44 ___Samy___ realmadrid.com
Marcelo: “Jó mérkőzést játszottunk” Nyilatkozatok

Zidane mellett természetesen egy néhány játékos is odaállt a mikrofon elé a tegnap esti mérkőzés után.

Marcelo

“Nem azt az eredményt értük el, amit szerettünk volna, de jó mérkőzést játszottunk. A játékvezetőknek nehéz dolguk volt, nagy volt rajtuk a nyomás. Néha hibáznak, máskor pedig nem. Sergi Roberto kiállításakor éreztem valamit az arcomon. Nem láttam, de megtörtént. Cristiano sérülése nem komoly, kapott egy rúgást a bokájára. Luis Suarezzel kapcsolatban, tudjuk, hogy egy néhány játékos milyen. A pályán futballozni szoktak, és ennyi.”

Casemiro

“Uraltuk a mérkőzést. Az egyéni képesség jelentette a különbséget a második góljuknál, és Cristiano nélkül egy kicsit visszább estünk a második félidőben. Az eredmény igazságos, habár az igaz, hogy a játékvezetőnek büntetőt kellett volna ítélnie Marcelo eseténél. A döntetlent nem lehet a játékvezető nyakába varrni. Volt egy néhány kétes helyzet, de mindig szeretnének jó munkát végezni, amennyire csak lehetséges.”

“A Real Madrid címere a győzelemre késztet minket. Gratulálunk a Barcelonának a bajnoki címükhöz. Én már a Bajnokok Ligája döntőjére gondolok: előttünk a lehetőség, hogy megmutassuk, mi vagyunk Európa legjobbjai.”

Nacho

“Idáig veretlenek a bajnokságban és ez egy ideális nap volt a győzelemre, de jól megállták a helyüket emberhátrányban is. Összességében véve ez egy jó mérkőzés volt. Egy kicsit csalódottak vagyunk. A fontos az, hogy jól játszottunk, és megvolt a lehetőségünk a győzelemre. Reméljük, hogy Cristiano hamar visszatér, és nem komoly a sérülés.”

“Nem beszélünk róluk [játékvezetők]. Néha nekünk kedveznek, máskor nem. Ma megvoltak a lehetőségek, amikből még többet profitálhattunk volna. Összességében boldogok vagyunk és nem foglalkozunk a játékvezetőkkel. Ha a videóbíró segíteni fog, akkor tökéletes. Bármi, ami a segít, az jó, egészen addig, amíg nem veszélyezteti a játékot vagy nem lassítja azt.”

Teljes menetrend