Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane: “Jó Clásico volt, nagy irammal és sok helyzettel”
2018-05-07 08:38 ___Samy___ realmadrid.com
Zidane: “Jó Clásico volt, nagy irammal és sok helyzettel” Nyilatkozatok

Zinedine Zidane így értékelte a tegnap este látottakat a mérkőzés utáni nyilatkozatában.

“Szerettem volna nyerni. Semminek nem volt már tétje, de ez egy jó Clásico volt, nagy irammal és sok helyzettel. Jól játszott a Barca, ahogy mi is. Minden futballszerető örülhet az olyan mérkőzéseknek mint ez. A futball sokkal fontosabb, mint a vita, amit próbáltok létrehozni.”

Játékvezetés

“Jó esélyünk volt a győzelemre. Egyértelműen sok helyzetünk volt a gólszerzésre, különösen az első félidőben, és ennyi. A Barcelonának még két mérkőzése van hátra, és veretlenül fejezik majd be a szezont.”

Cristiano Ronaldo sérülése

“Nem tudom mennyi időre esett ki. Azt mondta nem komoly a dolog, de majd holnap meglátjuk. Elvégzünk rajta egy néhány tesztet, hogy lássuk a sérülés mértékét a bokájánál. Egy kicsit aggódott, mert egy picit megdagadt neki, de azt mondta semmi komoly.”

“Nem fogok a játékvezetőkről beszélni. Tisztességes mérkőzésünk volt, különösen az első félidőben, ahol tizenegy a tizenegy ellen játszott. Megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre. A második félidőben tíz ember ellen egy picit rosszabbak voltunk. Türelemre volt szükségünk és nem volt szerencsénk. Végül nem kaptunk ki, és gratulálnunk kell a Barcelonának a teljesítményükhöz.”

Bale és Benzema teljesítménye

“A legfontosabb dolog az a munka, amit a játékosok elvégeztek. Mindketten jól dolgoztak. Karim a példa rá. Az elődöntőben megmutatta mindenkinek, hogy értékes a nagy meccseken.”

Videóbíró

“A videóbíró nem állt a rendelkezésre ma este, szóval nem fogok erről beszélni. Ez már csak ilyen, és nem fog megváltoztatni semmit. Jövőre azonban változni fognak a dolgok, aztán meglátjuk, hogy az ilyen mérkőzések hogyan végződnek majd.”

Teljes menetrend