2018-05-10 01:47 d.gergo realmadrid.com
Mayoral: “Meg kell nyernünk a hátralévő bajnoki meccseinket, hogy magabiztosan érkezzünk majd Kijevbe” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Sevilla elleni bajnoki meccs után Borja Mayoral, Nacho és Jesús Vallejo is nyilatkoztak.

Borja Mayoral “Keserédes este volt, irányítottuk valamennyire a meccset, és nem játszott rosszul a csapat. Minden nap keményen kell edzenünk azért, hogy minden hátralévő bajnoki meccset megnyerjünk azért, hogy  minél előrébb végezzünk majd a tabellán, és hogy magabiztosan érkezzünk majd Kijevbe. Remélem megnyerjük majd a Bajnokok Ligáját, ez egy igazán fantasztikus torna”.

“Minden nap azért dolgozom, hogy lehetőséget kapjak, és amikor megkapom, igyekszem a lehető legtöbbet kihozni belőle, gólokkal és jó játékkal. Mi vagyunk a Real Madrid, jól teljesítettünk ma. Ceballos nagyszerű játékos, igazi profi, szerintem ezt meg is mutatta”.

Nacho “Szerintem jól kezdtük a meccset, domináltunk és helyzeteket alakítottunk ki. Magabiztosak voltunk a pályán, de a félidőben hátrányban találtuk magunkat, amik olyankor értek bennünket, amikor kizökkentünk az egyensúlyunkból. Hiányzott a szikra belőlünk ezeknél a góloknál. A mi játékunk jónak tűnt, a Sevilla visszahúzódott, de abban a két pillanatban nem voltunk eléggé résen, és ez teljesen megváltoztatta  a meccset. Voltak helyzeteink, egy büntetőt is kihagytunk, és a végén ezek az apró részletek sokba kerültek nekünk”.

Jesús Vallejo “A második félidőben sebességet váltottunk, és csak egy kicsivel többre lett volna szükségünk ahhoz, hogy megfordítsuk a meccset. Ugyanolyan intenzitással és összpontosítással léptünk pályára, mint minden meccsen, de néha nem alakulnak úgy a dolgok, ahogyan azt az ember szeretné. Tovább kell lépnünk, gondolkodnunk kell, kipihenni magunkat és jól felkészülni a szombati és a Villarreal elleni meccsre, hogy a lehető legjobban érkezzünk a kijevi mérkőzésre. Zidane azt mondta nekünk, hogy a szezon legnagyobb része még előttünk áll, és pozitívnak kell maradnunk. Igyekszem a tőlem telhető legjobb teljesítményt nyújtani minden meccsen, amikor pályára léphetek, és a mai munkámmal elégedett vagyok, mert mindig beleadok mindent”.

Teljes menetrend